Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Tényleg ennyire elítélendő?

Tényleg ennyire elítélendő?

Figyelt kérdés

Van egy 2 éves fiam, még itthon vagyunk (nem jár bölcsibe, ilyesmik).

Az udvaron, a ház mögött van egy medencéje. Ezt a 2 szomszéd látja csak.

Ha fürdik, meztelenül megy bele. Kisgyerek, 2 éves, eddig bennem fel sem merült, hogy ez ne lenne így jó.

Fürdik, kifut jatszik egyet, majd újra a medence, megint játszik.

Ma már a 3.embertől kapom meg, miert nem adok rá egy nadrágot?!

Eddig ugy voltam vele, a nadrág (meg ha fürdő is) ha kiszáll koszos lesz. Utána azt viszi a medencébe. Igy meg csak beleül a lábmosóba, lemossa a bőret és ennyi. Az meg, hogy minden kiszállásnál nadrágot rangassak le róla, majd beszállásnál le róla...

Falun lakunk. Nem is az, hogy város elit környékén. Nagyon nincs gyerek sem errefele, ezert kb mindenki mindig minket bámul, raadásul "betelepülők vagyunk", 3 éve lakunk itt.

Tenyleg ennyire gáz?

2021. jún. 23. 12:16
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
78%
Nenikére nem adunk 😉 annyira másképp látja a világot az a korosztaly
2021. jún. 23. 13:32
 22/41 anonim ***** válasza:
34%

Az a baj ezzel, hogy a mai világban boldog, boldogtalannak van fényképező a telefonján. Bárki bármikor lefényképezheti. Nem feltétlenül direktbe, de akkor is. Na meg ha kiülsz a kertedbe, nem a szomszéd kisfiú fütykösét akarod látni.

Direktbe nálunk otthon sincs meztelenkedés. Ha kiszállnak a mediből fürdőruci le, kisgatya fel.

Pl. mi a strandon fényképeztük a saját gyerekeinket, nem egy kisgyerek pucér alteste kacsint vissza ránk. Nagyon zavaró a cuki képen egy idegen gyerek pucér teste.

2021. jún. 23. 13:32
 23/41 anonim ***** válasza:
85%

Baráraimnál falun a 2-3 éves gyerek pucéran fürdik a mini medencében. Soha egy percre sem éreztem kivetnivalónak, pedig a baráti társaság ott szokott sörözni és kertipartizni.

Annyira abberáltnak kell lenni ahhoz, hogy valakit az ilyen felbosszantson.

Jó mondjuk én nem is vagyok begyöpösödött vénasszony....

2021. jún. 23. 13:34
 24/41 anonim ***** válasza:
71%
Szerintem csináld azt, hogy hátul lehet gatya nélkül és a medencében ha elöremegy, akkor adj rá fürdögatyát, végülis nem nehéz ráhúzni, ha így zavarja a közízlést egy kétéves.
2021. jún. 23. 13:38
 25/41 anonim ***** válasza:
78%
Lehet, sőt, vállalom, hogy én vagyok a gyökér, de csak azért sem adnék rá.
2021. jún. 23. 13:45
 26/41 anonim ***** válasza:
24%

#25 csakhogy ezzel az erőfitoktatással a gyerekedet szivatod, nem a szomszédokat.

Ha vagány vagy pocérkodj te kint a kertben, már csak azért is. 😂

2021. jún. 23. 13:46
 27/41 anonim ***** válasza:
79%
Mi erőfitoktatás azon, hogy meghúzom a határainkat és a magánéletünkbe való belepofázást nem tolerálom? Hadd legyen ezt szülői kompetencia eldönteni, nem a Birinénéé. És nem, egyáltalán nem szivatom vele a gyerekeket. És azért ne vonjunk már párhuzamot egy felnőtt és egy gyerek pucérkodása között. Te adj a tiédre, amit akarsz. A néni is úgy csinálta ahogy ő látta jónak, más meg úgy csinálja ahogy nekik jó. Szomorú, hogy erre emlékeztetni kell bárkit is.
2021. jún. 23. 14:04
 28/41 anonim ***** válasza:
77%
#26 amúgy én is szeretek nudizni, és merjen ezért beszólni a szomszéd néni. Főleg így, hogy felnőttként is jobban érzem magam meztelenül, akkor majd biztos a 2 évesre adnék bármit, mert "úgy illik". Hát még mit nem. Saját kertben úgy pucérkodjatok, ahogy nektek jól esik. Oké, hogy paravánt nem teszel a kerítésre, de azért bokrokat ültethetsz elé. Neked is jobb, ha a banya nem leskelődik folyton. Meg minél több a zöldfelület, annál kellemesebb a kertben is hűsölni.
2021. jún. 23. 14:06
 29/41 anonim ***** válasza:
76%

Szomszéd néninek megmonsanám, hgy ne leselkedjen a gyerekem után, mert nem normális.

9.

Pedofil Jóska bácsi pedig, ha fürdőgatyában van a gyerek is veszélyes.

2021. jún. 23. 14:25
 30/41 anonim ***** válasza:
74%

#27 de itt a kérdezőnél belátnak a kertbe...

Valóban a te döntésed, de azt úgy kell meghozni, hogy a gyerekedet is figyelembe veszed.

2021. jún. 23. 14:28
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!