Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit csináljak, ha a kisfiam...

Mit csináljak, ha a kisfiam nem szeret bent lenni?

Figyelt kérdés
Panelban lakunk sajnos. Állandóan kint lenne. Ha megy el valaki az ajtó előtt, akkor sír, ha az apja vagy én elmegyünk itthonról sír, meg úgy alapból odamegy az ajtó elé és sír, menne ki. Nem tudok vele folyton kint lenni, főleg ilyen melegben. 15 hónapos. Nem tudom mit tehetnék, hogy ne akarjon mindig kint lenni? Rengeteget játszunk, bevonom mindenbe.

2021. jún. 19. 14:17
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
45%
Mi délelőtt max. 10-ig, aztán meg már csak 4 után megyünk ki a 2 evéssel. Akkor is, ha saját udvar. Én sem rohasztom sem a gyereket, sem magam. Tök jól megcsináljuk együtt a dolgokat, rajzolunk, gyurmázunk, formabedobózunk, autózunk, mehet a benti motorral, megfőz ő is a kis konyhájában, amíg én is. Pedig energikus, állandó figyelmet igénylő gyerek. Zenét hallgatunk, táncolunk közben. Mindig ott van, mindig segíteni akar, ezzel semmi baj. Nem csak kint kell tudni lefoglalni a gyereket, az udvarra se azért megyünk, hogy ő tombol magának, amíg én meresztem a sggem.
2021. jún. 20. 13:46
 32/37 A kérdező kommentje:
Örülök, hogy egyesek szeretik magukat a napon aszalni, jár a keksz.
2021. jún. 20. 14:51
 33/37 anonim ***** válasza:
81%
Na, hát ha bent nem tudnak mit kezdeni vele, meg fáj, hogy gyerek és szétpakol, akkor nagyon sajnálom. Nálunk tud 4 után is medencézni, homokozni, trambulinozni, száguldozni a kismotorral, csak nem kap sem napszúrást, sem hőgutát. De rossz.
2021. jún. 20. 17:36
 34/37 anonim ***** válasza:
58%
De miért gondoljátok, hogy aki szívesen kimegy a gyerekkel az egyenlő azzal, hogy bent nem tud vele mit kezdeni? Talán magatokból indultok ki mert ti kint nem tudtok mit kezdeni a gyerekkel meg magatokkal?
2021. jún. 20. 18:04
 35/37 anonim ***** válasza:
46%
A kérdezőnek semmi sem jó. Sem kint, sem bent. Az ilyenen nem lehet segíteni.
2021. jún. 20. 18:21
 36/37 A kérdező kommentje:
Nem tudom ilyet hol olvastál kedves utolsó, de nem is érdekel.
2021. jún. 20. 18:22
 37/37 anonim ***** válasza:
82%

Engedd bent is koszolni kicsit. Lapátoljon szárazbabot egyik tálból a másikba, vagy öntögessen-kanalazzon vizet (akár ételfestékeset), benti homokozó asztal, jégkocka, stb. Igen, mindenhova szét fogja szórni, de általában ezek sokáig lekötik őket - nálam ami tovább leköti, mint amennyi idő nekem előkészülni-elpakolni, az már megérte :D Ha nagyon meg akarod spórolni a takarítást, csinálja a kádban :D

Mi egyébként rengeteget vagyunk kint télen nyáron, de más körülmények, kertes ház, így le sem írom. De egyébként nem azért, mert én ettől érzem magam fasza anyának, vagy mert ott kevésbé kellek (1 és 3 évesek, mindenhol kellek), hanem mert a gyerekeim is olyanok, mint a tiéd, és engem is feltölt, ha a szabadban vagyok.

2021. jún. 21. 22:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!