Fiús anyukák, nàlatok anyósèk hogyan viszonyulnak gyerekekhez?
2 éves a fiunk, anyóst eddig max 10x látta.
3éve voltunk együtt már a férjemmel, mikor terhes lettem. Addig anyósom nem is láttam sosem. Férjemnek sem túl jó a viszonya vele. Már terhesen belekötött mindenbe. Miért dolgozok, miért ezt meg azt a ruhát veszem fel, mi az, hogy kávét iszok...stb. mar akkor nem volt a szivem csücske.
Megszültem, megkértem mindenkit senki ne jöjjön a kórházba látogatni, majd csak otthon. Mindenki megértette, kivéve anyós. Raadásul mire hazaértünk a kórházból, otthon várt minket a kapuba, este alig tudtuk kidobni.
Aztán mindenbe belekötött. Miért nem adok a 3hós gyereknek gulyáslevest. Mi az, hogy 6 hónaposan még nem sétál?! Nem foglalkozok vele eleget... 5hós volt, 10percre ráhagytam, ezalatt elkezdte disznópörköltel tömni. Úgy egybe a kocka húst tette a szájába.
11 hós volt a fiunk, mikor volt az esküvőnk. A 2 tanu volt hivatalos, meg barátnőm, hogy fogja a fiunkat a szertartás alatt. Anyós hivatlanul beállított, majd balhét csapott, mert a fiunk sírt a kezébe, ezért odaadtam barátnőmnek, akit napi szinten lát(anyóst kb 6-7alkalommal látta addig) Onnan haza lett zavarva. Azóta 2x talalkoztunk. 1x voltunk náluk, férjem segített az öccsének, de anyóssal összevesztek így hamar haza is jöttünk, meg egyszer rokonnál, de akkor mar köszönni sem volt hajlandó.
Anyával nagyon elvan a fiunk :)
3 fiunk van, a legkisebb 7 éves, anyósom kb 4* ha látta. Mindig van valami kifogás, hogy miért nem jön. Engem már nem zavar, ő veszít vele nem mi.
A szüleimmel heti 3-4 alkalommal találkoznak a gyerekek, kb ugyanolyan távolságra laknak mint anyósom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!