Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Fiús anyukák, nàlatok anyósèk...

Fiús anyukák, nàlatok anyósèk hogyan viszonyulnak gyerekekhez?

Figyelt kérdés
Nalunk sajnos nem olyan a kapcsolat mint az èn anyukámèkkal, nehezen dolgozom ezt fel. Sokszor nem èrtem mièrt erőltetik a talàlkozàsokat mert nincs meg az a szeretet ami természetesen jön ilyenkor az emberből
2021. jún. 18. 22:46
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
37%
Ez érdekes mert az unokák mindig az anyai nagyszülőhöz ragaszkodnak jobban.Független hogy milyen nemü a gyerek.( Ezt nem is értem miért írtad).A lényeg hogy sokszor az apai nagyi tehet erről mert nem úgy viszonyul az unokákhoz.Nekem van fiam,lányom is.DE!én biztos nem fogom magam hagyni kiközösíteni,épp úgy fogom szeretni a fiam gyerekeit,mint a lányomét.Jelenleg sajnos nincs anyósom,aposom,de a volt férjem szülei még élnek.A fiam már felnőtt,de most látja,hogy nem nagyon vannak odáig érte.Lehet mert a volt anyósomnak három fia van és kislány párti.
2021. jún. 19. 07:32
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

2 éves a fiunk, anyóst eddig max 10x látta.

3éve voltunk együtt már a férjemmel, mikor terhes lettem. Addig anyósom nem is láttam sosem. Férjemnek sem túl jó a viszonya vele. Már terhesen belekötött mindenbe. Miért dolgozok, miért ezt meg azt a ruhát veszem fel, mi az, hogy kávét iszok...stb. mar akkor nem volt a szivem csücske.

Megszültem, megkértem mindenkit senki ne jöjjön a kórházba látogatni, majd csak otthon. Mindenki megértette, kivéve anyós. Raadásul mire hazaértünk a kórházból, otthon várt minket a kapuba, este alig tudtuk kidobni.

Aztán mindenbe belekötött. Miért nem adok a 3hós gyereknek gulyáslevest. Mi az, hogy 6 hónaposan még nem sétál?! Nem foglalkozok vele eleget... 5hós volt, 10percre ráhagytam, ezalatt elkezdte disznópörköltel tömni. Úgy egybe a kocka húst tette a szájába.

11 hós volt a fiunk, mikor volt az esküvőnk. A 2 tanu volt hivatalos, meg barátnőm, hogy fogja a fiunkat a szertartás alatt. Anyós hivatlanul beállított, majd balhét csapott, mert a fiunk sírt a kezébe, ezért odaadtam barátnőmnek, akit napi szinten lát(anyóst kb 6-7alkalommal látta addig) Onnan haza lett zavarva. Azóta 2x talalkoztunk. 1x voltunk náluk, férjem segített az öccsének, de anyóssal összevesztek így hamar haza is jöttünk, meg egyszer rokonnál, de akkor mar köszönni sem volt hajlandó.

Anyával nagyon elvan a fiunk :)

2021. jún. 19. 07:40
 13/16 anonim ***** válasza:
89%
Nekem lányom és fiam is van, mindkettőt imádják anyósomék is, anyámék is, a gyerekek is őket. Mindkettőnk szüleivel jó a kapcsolat, de őszintén szólva nekem anyóssal könnyebb kicsit kijönni, mint a saját anyámmal. Hasonló a temperamentumunk, anyuval meg nagyon nem, mindig is kritizálni tudott leginkább. Mióta az első gyerek megszületett, még romlott is a viszonyunk, mert nagyon erőszakosan próbálta lenyomni a torkomon, hogy mindent úgy csináljak, ahogy anno ő, azt is, ami neki se volt jó már akkor sem (pl szoptatás), én meg nem hagytam magam. Anyósom egyáltalán nem erőszakos, nem szól bele semmibe, csak örül az unokáinak. Tudom, ritka az ilyen :D nálunk nincs az, hogy az anyai nagyszülők közelebb állnak.
2021. jún. 19. 07:45
 14/16 anonim ***** válasza:
84%
13-as vagyok, az lemaradt, hogy nálunk amúgy anyum nagyon lánypárti, neki csak lányai vannak, nem is akart soha fiút. Látszik is, hogy a lányomhoz jobban húz :/ bár egyébként ahogy nő a fiam (ő a kisebb), vele is egyre inkább elvan, de ő sokszor csak a lányomat viszi magához. Anyósomnak fia és lánya is van, nagyon örültek anno, hogy kislány után nálunk is lesz kisfiú is, egyformán szeretik őket. Mondjuk szerintem azzal se lett volna semmi bajuk, ha 2 lányunk lett volna.
2021. jún. 19. 07:50
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

3 fiunk van, a legkisebb 7 éves, anyósom kb 4* ha látta. Mindig van valami kifogás, hogy miért nem jön. Engem már nem zavar, ő veszít vele nem mi.

A szüleimmel heti 3-4 alkalommal találkoznak a gyerekek, kb ugyanolyan távolságra laknak mint anyósom.

2021. jún. 19. 08:53
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Soha nem találkoztam anyósommal, mert amikor 7 éve összejöttünk és a (már) férjem elmondta neki, elkezdett szövegelni, hogy már megint milyen k.vát szedtél össze. A férjem akkor azt mondta neki, majd megnézheted magadnak, ha normálisan tudsz hozzáállni. Nos, nem tudott. Az esküvőnkre meg volt hívva, nem jött el. 9 hónapos a fiunk. Mondta a férjemnek, hogy látni akarja az unokáját. Férjem erre, hogy jó, akkor jövünk hárman. Ja nem, neki csak az unoka kell. Hát sajnos az úgy nem működik. Ebben maradtak. Nekem is nagyon nehéz ezt feldoldolgozni, mert az én anyukám a férjemet is es a fiamat is imádja.
2021. jún. 19. 09:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!