Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Fiús anyukák, nàlatok anyósèk...

Fiús anyukák, nàlatok anyósèk hogyan viszonyulnak gyerekekhez?

Figyelt kérdés
Nalunk sajnos nem olyan a kapcsolat mint az èn anyukámèkkal, nehezen dolgozom ezt fel. Sokszor nem èrtem mièrt erőltetik a talàlkozàsokat mert nincs meg az a szeretet ami természetesen jön ilyenkor az emberből
2021. jún. 18. 22:46
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
92%
És ennek mi köze a fiús anyukákhoz? 🙄
2021. jún. 18. 22:56
 2/16 A kérdező kommentje:
Nekem 2 kisfiam van ezért vagyok erre kíváncsi. De ha szeretnéd leírhatod te is ha kislanyod van
2021. jún. 18. 23:08
 3/16 anonim ***** válasza:
93%
Nekünk 4 lányunk van, anyós egyikkel sem találkozott még soha, mondván, hogy a lány az nem gyerek. Nőként… undorító, igazából örülök neki, hogy nincs jelen az életünkben, csak a férjemet sajnálom nagyon.
2021. jún. 18. 23:38
 4/16 A kérdező kommentje:
Te jó ég ez szörnyű ;(((( nagyon sajnálom. Jobb is ha így nincs szoros kapcsolat
2021. jún. 18. 23:49
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon akarta az unokákat, mégis évente alig 3-4 alkalommal látja őket.

És a fiúval kevésbé tud mit kezdeni, az első lány volt, pedig neki csak fiai vannak.

Ki érti?

2021. jún. 19. 00:16
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Egy fiunk és egy lányunk van. A fiunk 9 éves, őt 3 hetesen látta anyósom először és utoljára (apósom soha). A kislányunk 9 hónapos, róla nem is tudnak és jobb is ez így.
2021. jún. 19. 05:59
 7/16 anonim ***** válasza:
73%
Nekem apósom az akitől kivagyok. Ha ott az unoka akkor foglalkozik vele meg azt azért nem mondanám hogy nem szereti, De..... Mielőtt meglett mindig beszólogatott hogy mikor lesz már unokája mostmeg 2 éves a gyerek és sztem 2 kezemen megszámolom hányszor jött csak a gyerek miatt át. Persze ha az ünnepeket nem néztük. De lehet még azzal is beleférne.
2021. jún. 19. 06:20
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

Én azt vettem észre, hogy az anyai nagyszülőkkel erősebb általában a kapcsolat.

Anyósom imádja az unokáját, de édesanyám többet tud róla, ha baj volt eleinte hozzá fordultam stb..., szerintem egy idő után ez meglátszik az unoka-nagyszülő kapcsolatban is.

2021. jún. 19. 06:28
 9/16 anonim ***** válasza:
79%

Imádja. Itt lakunk a közelben, gyakran jön látogatni, még vigyáz is rá 1-2 órára. 4 hónapos lesz jövő héten.

Nekem valaki olyat mondana, mint a 3-mas válaszolónak, úgy szájon rúgnám, hogy kipotyognának a fogai.

2021. jún. 19. 07:02
 10/16 anonim ***** válasza:
91%
Az én anyósom sajnos már nem él, de biztos vagyok benne hogy a mindene lett volna a kisfiam. Apósom is imádja, jön is látogatni amilyen gyakran csak tud.
2021. jún. 19. 07:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!