Mit tennél, ha ovis gyerekednek ezt mondaná a nagyi?
"Meg ne üss, vagy visszaütök!"
Te jó sokat kaptál tőle gyerekkorodban(a te anyád), tehát tudod, hogy nem szórakozik.
Tudod, hogy a gyerek sem szent, de kisgyerek, a másik meg felnőtt.
Még m8ndig nem világos hogy ha félted tőle a gyeteket, minek erőlteted ezt az egészet. Őt nem érdekli a gyerek, de azon parázol h mikor bántja.
Ennek mi értelme?
Mert rokon?
Ha lányod lenne és molesztálná egy nagybácsi, azt is elintéznéd azzal h csak p@r alkalommal találkoznak, de muszáj mert rokon?
Én anyám azt sem tudja, hogy nagymama lesz, mert egy pszichopata és csak azért nem fogom elárulni neki hogy nagyszülő lesz, mert a vére vagyok.
Neked sem kéne erőltetni, a gyerek sem igényli, anyád sem csak te igényled hogy legyen kapcsolat és valamiért azt hiszed anyukád változni fog, hát nem...
Mondjuk én nem nagyon értem ,hogy lehetsz elégedett a gyereked viselkedésével aki a nagyanyját akarja ütni óvodás (!) korban,nem 10 hónaposan . Lehet,hogy anyád rosszul bánt veled,és vert téged,de ebben a szituációban teljesen jogos volt,hogy rászólt a gyerekre ,ha már egyszer te csak nézel . Ha nem nézel rá,akkor meg üthet másokat ? :D Elbaszott egy világ ez ..
Szerintem te a múltbéli sérelmeid miatt frusztrált és dühös vagy anyukádra ,ami a leírtak alapján jogos is ,de ez nem mentség arra,hogy a te gyerekedre nem szólsz rá ha nem elfogadható amit csinál .
Nem olvastam el a válaszokat.
1. Nem engednék olyan nagymamát a közelébe, aki engem/férjemet verte anno.
2. Hány éves a gyerek? Ha tudatosan üt, nem mint pl egy 1 éves, aki ösztönből, koordinálatlanul csapkod, akkor én nevelném meg a gyerekemet, hogy nem szabad ütni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!