Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Anyukák! Homokozó formákat...

Anyukák! Homokozó formákat hol lehet venni?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy több helyen vannak szettek -vödör,lapát,forma- de valahol lehet darabra venni? Nem kell 20. lapát meg 8. szita…

Konkrét darabokat keresek, mint pl kisautó, vonat… de ilyeneket egyikben sem látok sajnos.

Interneten találtam, de a 200 Ft-os forma mellé 1500 Ft-os postaköltség nem buli .. és 10en ezrekért nem tudok rendelni, hogy meg is érje.

Városunkban pár kisebb játékbolt van, de mindenhol fagyi, állat forma :/

Hol érdemes nézelődni?

2021. máj. 14. 08:10
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Az Auchanban láttam tegnap külön formákat. De azt nem néztem, milyen figurák vannak
2021. máj. 14. 08:12
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Tavaly mi is az auchanban vettünk kisautó és repülő formát.

Ha az ezredik lapát nem kell, esetleg érdemes baba-mama csoportban cserélgetni. Nálunk pont mindig ezekből van hiány, és külön kislapátot se nagyon kapni. Viszont az ezredik forma meg nekem nem kell.

2021. máj. 14. 08:19
 3/5 anonim ***** válasza:
75%

Bárhol.

Normál játékbolt, játéktenger, valami ilyesmi van nálunk, 4 forma volt összecsomagolva.

Pepcoban biztos van.

Tiger-ben vettem a legjobb formákat, nagyobbak, mint a többi.

Formáknál vigyázz, ha túl bonyolult a minta, vagy túl sok sarka van, akkor nem tudsz belőle formát csinálni.

Szupermarketben is van szerintem.

2021. máj. 14. 08:22
 4/5 A kérdező kommentje:

Facebook csoportban probaltam, de egyelore nem hozott eredmenyt..

Auchann nincs nalunk, ahogy Tiger sem, sajnos.

Tesco, Müller, Kik, Spar ahol néztem, de csak szett… tobb ezres aron…

Jatekboltban kerestem, de szinten semmi. Pepcoban csomagban volt, de azok eleg silanyak voltak es nem is tetszett.

Kisvarosban elunk, sok lehetoseg nincs…

2021. máj. 14. 10:24
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Én kínai boltban vettem, 3-5 forma van összecsomagolva.
2021. máj. 14. 10:33

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!