Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » A gyerekek többsége nem...

A gyerekek többsége nem viseli el magán az előkét?

Figyelt kérdés

A minap beszélgettem egy anyukával is a folttisztításról, de neten is nagyon sok olyan kérdést olvasok, hogy hogyan lehet kiszedni az ételfoltokat a ruhából. Sokszor képpel illusztrálva, hogy a gyerek tetőtől talpig maszatos.

Ilyenkor mindig az a kérdés vetődik fel benne, miért nem adnak rá előkét? Mi minden étkezéshez használjuk a hosszú ujjú ikeásat, így max elvétve kell ruhából ételfoltot kiszednem. Ezt említettem az adott anyukának is tegnap, mint kiderült, meg se fordult a fejében ez a lehetőség.

Tényleg eszébe se jut ez a lehetőség másoknak? Vagy nem viseli el magán a gyerek? Vagy mi az oka, hogy inkább foltot tisztítgatnak?

2021. máj. 12. 11:52
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Eleinte nem viselte el magán. Olyan 13-14 hónapos kora óta rá tudom adni. Sőt, már ujjasat is, ami azért jó, mert most kezdett egyedül enni kanállal. Eddig kézzel evett. Olyankor az ujja full maszatos lett az éppen aktuális bodynak...
2021. máj. 12. 17:08
 12/12 anonim ***** válasza:
Általában elviseli, de van hogy inkább ordít. Koszosabb kajáknál amikor nem akarja felvenni ez előkét, adok rá egy foltos pólót, azt jobban elviseli ha ráhúzom.
2021. máj. 13. 05:58
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!