Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Játszótéren homokozóban nem...

Játszótéren homokozóban nem osztozkodó nagyobb gyerekekkel hogy bánjak?

Figyelt kérdés
Van egy testvérpár, 6 és 2 évesek. Nem adnak oda semmit, mindent visszakérnek azonnal, máséval se játszanak. Ilyennel még nem találkoztam homokozóban. Mindkét szülő 2 méterre ül, én küzdök az elkéréssel, visszaadással, csere felajánlással, mindent bevetek, a mi játékunk nekik nem kell, szülő nem szól egy szót sem, majd a még nem beszélő szintén 2 évesemet mérgesen más játékhoz vittem, mert meguntam a szitut, ami persze nem megoldás.

2021. máj. 11. 21:50
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
100%

Én ezt sose értettem. Bár már tizenéve jártunk utoljára játszoteren, nagyon nagyon ritkán fordult elő hogy valaki elkerte vagy mi elkertunk valamit. Konkrétan én egyetlen egyszer kérdeztem meg egy épp parkoló futobicikli gazdáját, hogy kipróbàlhatjuk e. De ez nem volt rendszeres.

Természetesen ettől függetlenül szívesen odaadtunk mi is játékot másnak, de eszembe nem jutott volna olyannal próbálkozni aki nem adja, sőt, sorozatosan nem adja...

2021. máj. 11. 22:10
 12/40 anonim ***** válasza:
100%
Jó. Mással megy. Velük meg nem. Nincs ilyen hogy minden közös. Az az övek és nem adjak oda. Kész. Nincs itt semmi látnivaló.
2021. máj. 11. 22:11
 13/40 anonim ***** válasza:
90%
Persze, mert amikor megveszem a gyerekemnek a játékot azért veszem hogy más gyerekek is használják majd nem ?!😂 “minden közös” aha eltudom képzelni, ez meg is lett beszelve egyébként? Mindenki kozosnek veszi a gyerekeinek a játékokat? Mit nem lehet érteni azon hogy valaki a saját játékával akar játszani és nem kell neki másé? Te veled hatalmas problémák vannak az biztos, én a szülők helyébe már rég leállítottam volna a buzgómocsing formáddal együtt.
2021. máj. 11. 22:11
 14/40 anonim ***** válasza:
97%

Valami elég furán van bekötve nálad. Vannak közös játékok a játszótéren, igen. Csak és kizárólag azok amik alapból ott vannak.. a szülők a régi kinőtt/megunt játékot elviszik oda, és játszhat vele mindenki, senki se viszi haza őket. Csak ezek a játékok jelentik a "mindenki játékát".

Amit te aznap leviszel, az a tiéd. Amit más visz le aznap, az meg a másiké. Mégis miért kéne odaadnia?

2021. máj. 11. 22:25
 15/40 anonim ***** válasza:
100%
Csak az előzőekhez tudok csatlakozni. Azt írod, a testvérpár nem játszik mások játékaival, csak a sajátjaikkal, amiket te el akarsz kuynerálni tőlük a te gyereked számára. Nem kötelességük odaadni. Hagyd már békén őket. Ha annyira tetszik a gyerekednek az ő játékuk, vegyél neki. Írod, hogy a szülők nem avatkoznak közbe, tehát nem segítenek neked elkuynerálni /elcserélni a játékokat. Őszintén, én a szülők helyében beavatkoznék, de nem azért hogy megoldjam a játékcserét, hanem azért hogy leállítsalak.
2021. máj. 11. 22:33
 16/40 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy az egész homokozás "másképp van bekötve". 🙂 Nyilván nem én kunyerálom, hanem a gyerek. Fordított esetben én azt tanítom, és azt tapasztalom, hogy ha nem pont azzal játszik, akkor persze, vigye nyugodtan, én is megengedem, és más is. Egy műanyag lapát azért nem a futóbicikli kategória. Mindegy, ne ragozzuk túl.
2021. máj. 11. 22:51
 17/40 anonim ***** válasza:
97%
Az amúgy valami hihetetlen, hogy te még mindig nem érted, holott egytől egyig mindenki ugyanazt írta le.
2021. máj. 11. 22:55
 18/40 anonim ***** válasza:
96%

De igenis ugyanaz a műanyag lapát, mint a futobicikli.

Az ügy tárgya szempontjabol legalábbis.

Ne keregessetek senkitől semmit, mert sokak szemében visszatetszo, meg ha nem is látod rajtuk, mert udvariasak akarnak lenni.

2021. máj. 11. 22:55
 19/40 anonim ***** válasza:
79%

Még te mondod, hogy ne ragozzuk túl? 😂😂😂

Tipikus anyuka, aki elsőben majd befut az iskolába, mert a tanító néni rossz jegyet mert adni a tökéletes porontyának.

2021. máj. 11. 22:56
 20/40 anonim ***** válasza:
97%

Érdekes vagy kérdező. Rólad egy vicc jutott eszembe :

Autópályán szembe megy a forgalommal egy autós nagy sebesseggel. Közben hallja a rádióban : autópályán egy őrült autós szembe hajt a forgalommal. Erre megszolal : egy autós? Mind! 😂😂😂

Neked fel se tűnik, mekkora egyetértes van a hozzászolok között ugye?

2021. máj. 11. 22:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!