Van egy gyerek a játszótéren,3 éves, még szopik. Bármikor odamegy az anyukájához, elég zavaró. Ami még nagyobb baj, hogy más nőhöz is, húzza le a pólót és akarna szopni. Ez normális?
Az anyuka szerint ez rendben van, majd leszokik róla. Ms hozzám is idejött, elég határozottan elküldtem mire elkezdett sírni az anyja meg úgy nézett rám, mintha megvertem volna vagy ordibáltam volna vele.
Mit gondoltok? Legközelebb is rászóljak?
én lehet ,hogy hagytam volna ....
14/F
Igen, finoman szólj rá, hogy az anyukájához menjen.
Tiszta gáz, hogy neki nem jutott eszébe, egy 3 éves felfogja, hogy hol van a "tejcsárda"....
Mikor az én lányom 3 éves volt (igen szoptattam még), otthon megbeszéltük, hogy a játszótéren csak titkosan lehet cicizni, tehát elbújunk, hogy senki se lásson minket és ott ehet/ihat. Soha nem vette észre senki....
Én is sokáig szoptattam mind a kettőt, az egyiket még 3 évesen is, de ilyet nem csináltunk a játszótéren. Ehhez azért már nagy egy 3 éves...
Az hogy más nőhöz is odamegy, már tényleg furcsa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!