Van egy gyerek a játszótéren,3 éves, még szopik. Bármikor odamegy az anyukájához, elég zavaró. Ami még nagyobb baj, hogy más nőhöz is, húzza le a pólót és akarna szopni. Ez normális?
Figyelt kérdés
Az anyuka szerint ez rendben van, majd leszokik róla. Ms hozzám is idejött, elég határozottan elküldtem mire elkezdett sírni az anyja meg úgy nézett rám, mintha megvertem volna vagy ordibáltam volna vele.
Mit gondoltok? Legközelebb is rászóljak?
2013. jún. 5. 18:37
11/11 anonim válasza:
Ne haragudj, de ezt én elég nehezen hiszem el. Hacsak nem fogyatékos a gyerek, akkor tudja, hogy az anyjából jön a tej, másból nem. Az én gyerekem még csak nemrég múlt egyéves, de ő sem akar a máséból szopizni, pedig nyilvánvalóan kevésbé értelmes, mint egy óvodás.
Egyébként elég szok szoptatott kisgyerek van a környezetemben, és még soha egyik sem próbálkozott be se nálam, se másoknál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!