Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Játszótéren homokozóban nem...

Játszótéren homokozóban nem osztozkodó nagyobb gyerekekkel hogy bánjak?

Figyelt kérdés
Van egy testvérpár, 6 és 2 évesek. Nem adnak oda semmit, mindent visszakérnek azonnal, máséval se játszanak. Ilyennel még nem találkoztam homokozóban. Mindkét szülő 2 méterre ül, én küzdök az elkéréssel, visszaadással, csere felajánlással, mindent bevetek, a mi játékunk nekik nem kell, szülő nem szól egy szót sem, majd a még nem beszélő szintén 2 évesemet mérgesen más játékhoz vittem, mert meguntam a szitut, ami persze nem megoldás.

2021. máj. 11. 21:50
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
97%
Nem értem. Miért kellene az ő játékaikat folyton elkérni?
2021. máj. 11. 21:52
 2/40 anonim ***** válasza:
100%
Te sehogy ne bánj velük. A sajátodnak magyarázd el,hogy ne máséval akarjon játszani, hanem a sajátjával. Mondd el neki,hogy ők nem szeretnék kölcsön adni, akkor ezt tiszteletben kell tartani.
2021. máj. 11. 21:53
 3/40 anonim ***** válasza:
96%
Nem kötelesek osztozkodni. Vigyetek sajátot.
2021. máj. 11. 21:54
 4/40 anonim ***** válasza:
100%
Mármint a saját játékaikat nem adják oda nektek vagy a játszótérit? Mert ha saját, akkor azt én sem adnám oda egy idegennek szívesen, ezt nem is várhatod el gyerekektől. Vigyetek saját homokozós készletet.
2021. máj. 11. 21:55
 5/40 anonim ***** válasza:
96%
Ezt én se értem, minek kunyizod el a játékaikat? A saját 2 évesednek magyarázd el hogy nem minden úgy van ahogy ő azt elképzelte.
2021. máj. 11. 21:56
 6/40 anonim ***** válasza:
96%
Most komolyan azért vagy mérges, mert nem adják oda a saját játékaikat? Hát, talán azért vitték le, mert ők akarnak vele játszani.
2021. máj. 11. 21:58
 7/40 anonim ***** válasza:
100%
Ezt en sem ertem... Minek piszkalod őket? Most komolyan az en gyerekem cuccait akarnad elvenni, nem lennék kedves. Ha maguktól a gyerekek csereberelnek az ok.
2021. máj. 11. 22:01
 8/40 anonim ***** válasza:
98%
Ne már. Ez komoly kérdés? Basszus, ki örül annak, ha mindenféle fortéllyal ki akarod tőlük kérni a saját jatekaikat? Én felnőtt vagyok, de juszt se adnám oda neked meg a kislapatom nyelét se. 😂
2021. máj. 11. 22:02
 9/40 anonim ***** válasza:
100%
Nem is értem !😂 ne legyél már ennyire ostoba kérlek! Vegyél akkor rendes játékot a gyerekednek és tanítsad meg arra hogy egyrészt nem az van mindig amit ő akar, hiába a hiszti, másrészt pedig azt hogy ne más dolgait vegye el hanem játszon a sajátjával! Ja hogy te úgy gondolod hogy a te kicsi babucikádnak minden IS jár csak azért mert kisebb vagy hogy ne hisztizzen? Nem azzal a másik két szülővel van a baj hanem veled !! Neked kell a saját gyerekedet megnevelni, senki sem szeretet szolgálat hogy osztogatassa a gyerekének a játékát csak azért hogy ne hisztizzen a kisgyereked....de úgy néz ki egyébként hogy agyilag te sem vagy fejlettebb a 2 évesednél.
2021. máj. 11. 22:05
 10/40 A kérdező kommentje:
Mindenki visz játékot, mi is, nem keveset, azért írtam a csere felajánlást. Minden közös, ami akkor ott van, kivéve velük nem. Persze, egyértelmű, hogy az enyémnek is meg kell tanulni, hogy ne vegye el, de mással tök jól megy, és anyukák, köztük én is mondom, hogy játsszanak vele nyugodtan. Nem a kézből kitépésről van szó, csak ha ott hever a másé.
2021. máj. 11. 22:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!