Festett falról hogy lehet leszedni a filctollal firkát úgy hogy a festék ne jöjjön le?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 14. 22:06
1/6 anonim válasza:
Újrafestéssel. Komolyan, ha nem letörölhető falfestéked van, akkor sehogy.
Nekünk ezért van lemosható falfestékünk. De még ezt is át kellett festeni több helyen :) XD
2/6 anonim válasza:
Azt leginkabb sehogy. Le kell festeni. De ha olyan festekkel van festve, amirol lampshade a kosz is akkor arrol lejon. Nalunk legalabbis igy volt.
3/6 anonim válasza:
#2 vagyok most latom h az autkorrekt lampshadere javított egy szot😂 lejön azt akartam irni:D
4/6 anonim válasza:
Ketetezd be, írd alá mikor készült. Meg is marad, jópofa is :)
5/6 anonim válasza:
Vegyél szenyezödést eltávolító falradirt simán nyom nélkül el távolit mindent.
Müller drogériában lehet kapni.
6/6 anonim válasza:
Nekem is ez a probléma áll fenn.
A youtube-n múltkor nézett a lányom egy videót és ott a csaj citrommal szedte le. De nem nagyon hiszek az ilyenekben. Nem próbáltam még. Nyáron úgyis festünk lehet nem is próbálkozom..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!