Szülők! Amikor 3-4 éves gyerekkel vendégségbe mentek, ahol elhalmoznak játékokkal, és mielőtt haza mentek, a gyerekkel együtt össze szeditek a játékokat vagy ott hagytok mindent szerteszét?
Én nem vagyok szülő, de fel merült bennem a kérdés, mivel én ismerek olyat, aki ott hagy mindent, nem törődve vele.
A játékok összeszedését 2 okból is támogatom:
1. Illedelemből - ha már ennyi játékot kaptunk, ne a "házigazdának" kelljen már össze szedni.
2. Nevelési célokból - hogy a gyerek megtanulja, hogy játszás után össze pakoljuk a játékokat, nem hagyunk ott mindent. Nyílván kicsiknél még a szülő is segít, de én fontosnak tartom a gyereket is bevonni.
Nektek mi a véleményetek?
Én nem szeretem ha nálunk pakol bárki, rühellem , én tudom mi hova megy.
De én elpakolok másnál a gyerekem után.
Én biztos nem hagynám, hogy pakoljon a vendég felnőtt. Persze ha pedagógiai okból ragaszkodik hozzá, igen.
De mi ugye gyerekesek vagyunk, úgyis benne van a napunkban az elpakolás este. A vendégek általában korábban mennek el.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!