7 es 9 evesek agyonszekaljak egymast?

Adj nekik feladatot! Velünk ezt csinálták a szüleink,szintén lányok vagyunk 2,5 év korkülönbséggel. És addig kellett csinálni, amíg nem volt időnk se unalmunkban egymást piszkálni. Ha közben megint kínlódtunk, akkor mondták, hogy "Látom Zsuzsika ráér, akkor lenne még egy feladat: ki kell takarítani a medencét/kigyomlálni a kertet/lefesteni a kutyaólat/kiválogatni a téli-nyári ruhákat stb."
Egyébként a sok feladat közben valahogy mi megkedveltük egymást, mert elkezdtünk egymásnak panaszkodni, hogy ez milyen kiszúrás már. Aztán alig vártuk, hogy játszhassunk végre egy társassal vagy menjünk valamerre.

Testvérek. Ez a dolguk, hogy öljék egymást. Miért akarod elb@$zni a gyerekkorukat?
Felnőnek úgyis jóba lesznej (de minimum tudnak viselkedni).

Neked az a gyerekkor, hogy a testvérek ölik egymást?
Nekem az volt, hogy felnéztem bátyámra, imadtam, imádom mai napig, ugatott rengeteget, de az nem szekálás, főleg nem folyamatosan.
Aki a feladatokst irta, neki van igaza.
#4 azert mert muszaj nemi kompromisszumkeszseget, csapatmunkat tanulni kell gyerekkorban is, megtanulni h ha vki beszologat, azt hogyan kezelje es ne robbanjon es ne orditson mint egy ork. Es foleg mert az en jokedvemet is elrontja ha a hatter"zene" egesz nap vinnyogas es nyafogas h tegyek igazsagot. Jobb a bekesseg. En is felnott koromra lettem joban a tesommal, de azert ennyire nem zavart h levegot vesz v dudol mellettem. Plane nem provokaltam h duhongjon miattam.
Koszi a hazimunkas tippet!

8!
Ha nem is szeretik egymást, az alapvető tiszteletet meg kell adni egymásnak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!