Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ugye normális, hogy úgy érzem...

Ugye normális, hogy úgy érzem megzavarodok?

Figyelt kérdés

Tanító vagyok, és be vagyok osztva folyamatosan felügyeletre az iskolában. Az én gyerekeim másik iskolába járnak, és náluk nincs felügyelet.

Egész nap a suliban vagyok, ahol teljes a tébolyda mert minden féle osztályból van gyerek, mindenkinek mást kell csinálni. Aztán hazajövök és itthon van egy pont olyan korú gyerek, mint akikkel vagyok, és egy ovis.

Reggel 6tol este 9ig folyamatosan gyerekekkel vagyok. Hetfotol vasarnapig. A párom nagyon durva beosztásban van a virus miatt, velem vannak ha itthon vagyok.

Nagyon élvezem normális körülmények között a munkám. De akkor befejezm idöben és akkor van pár óra nyugi itthon. Most meg hazaérek, felpörögve itthon vannak (reggel tanulás van, nem tudnak annyit kint lenni), segiteni kell abban amivel nincsen készen, háztartás stb... és akkor még a lelkiismeretfurdaláaról nem is beszéltem. Nem kiabálok, nem vagyok a gyerekekkel feszült. Csak sírhatnékom van. Sem a munkahelyen, sem itthon nincs minőségi idő. Egyszerre érzem azt, hogy a munkában és a magánéletben is megbuktam. Pedig lelkiismeretes vagyok, minden téren. Elegem van :(

2021. márc. 23. 19:12
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Én teljesen megértelek. Szintén pedagógus vagyok, két kamasszal, egy ovissal és egy bölcsis picivel...

Kitartás, sok erőt neked!

2021. márc. 23. 19:16
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Hat ez a helyzet senkinek nem egyszerű sajnos
2021. márc. 23. 19:19
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Sok kitartást kívánok Nektek!

Én nem hinném, hogy megbuktál volna, csak kimerült vagy mert nem tudsz feltöltődni, se kikapcsolni.

2021. márc. 23. 19:25
 4/5 anonim válasza:
100%
Ezzel az ég egy adta világon nincs baj! Te is emberből vagy, Te is elfáradsz. Ez a mostani helyzet mindenki számára nagyon nehéz. Főleg neked, mert szellemileg fáradsz ki nagyon, pontosan ez okozza a megzavarodás érzését. Először is ne érezd magad hibásnak! Nehéz akadály elé állított, de le tudod gyűrni! Nemsokára remélhetőleg túl leszünk az egészen, Te pedig nagyon büszke leszel, hogy megcsináltad. Egyszer meglesz ennek a gyümölcse, amikor megkapod újra azt a pár óra “én” időt! Minden jót kívánok, és kitartást! ❤️
2021. márc. 23. 19:46
 5/5 anonim válasza:
100%
Nekem nem egy tanárom mondta hogy őket kikészíti a tanárlét, néha a gyerekein tölti ki a dühét, így korona előtt is. Kitartást, remélem jobb lesz neked is és mindenkinek is
2021. márc. 23. 20:12

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!