5 éves lányotoknak milyen fülbevalója van?
Arany kis kövekkel, kor alakú picike
Pont fullbevalo, arany kövekkel (virág formájú)
Fehérarany, kor alakú, de ez sem nagy lógós nem akad be semmibe
Remélem a gyereked megkeresztelve sincsen, sőt csak uniszex ruhái vannak hogy majd eltudja dönteni ő hogy mi is lesz pontosan.
Amúgy a füllbevalót kiveheti ha nem szereti semmi baja nem lesz :)
Kedves 5ös,én csak annyit írtam, hogy ezek a válaszok fognak jönni , mert párszor már olvastam hogy nekiugrottak a kérdezőnek emiatt.
Amúgy az én kislányomnak van fülbevalója, ugyan még nem 5 éves de még a blohmdal van bent neki. És még is van keresztelve és lány ruhákat hord.
4es voltam.
5 évesen ilyesféle volt, csak arany, és szivecskés:
1 éves koráig az volt, amit belőtt a gép neki 3 hónaposan.
Azóta pedig az én gyerekkori rózsaszín köves gyerekfülbevalómat hordja. Szerintem még nagyon sokáig :)
Van olyan bedugós fülbevaló ami kifejezetten kisgyereknek való?
Eddig akármelyiket néztem, túl hosszú volt a szára, ami alvás közben nem kényelmes. Amivel belőtték anno a fülét az nem ilyen, rövidebb a szára és a kapocs hátul olyan hogy nem engedi túltolni a szárat ( remélem érthető)
A francia kapcsosat szeretjük, de a bedugósak között több olyan van amire egy 5 éves vágyik, pl unikornisos :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!