Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 5 éves korú lányotoknak mi a...

5 éves korú lányotoknak mi a kedvenc társasjátéka? az enyém a varázsfazékra (még az enyém volt) van rákattanva meg a candy land-re, szeretnék vmi újat, ötletek?

Figyelt kérdés
2013. júl. 23. 20:38
 1/5 anonim válasza:

Nekem két kislányom van, 4 és 5,5 évesek így olyan játékokkal játszanak a legszívesebben amivel együtt tudnak játszani :) Most ezek a favoritok náluk:

Spuzzle - [link]

Bogyó és Babóca úton az oviba - [link]

Kisvakond kedvenc játéka - [link]

Farm oktató társasjáték - [link]

Make N Break - (nekünk ebből az utazótársas változata van meg, a nagyobbikam nagyon ügyes benne, imádja) - [link]

Első játékaim gyűjteménye - [link]

A Candy Landdel én is szemezek régóta de még nem vettem :)

2013. júl. 23. 21:33
 2/5 anonim ***** válasza:
A candy ladben milyen szerepe van a kártyáknak?
2013. júl. 24. 08:00
 3/5 A kérdező kommentje:
dobókocka helyett az mutatja mennyit lépjen, én nem vettem meg, kaptuk, nézegettem, de mondom ez csak ilyen végigérős aki gyorsabb az nyer, de nagyon kellemesen csalódtam.:-)
2013. júl. 24. 17:19
 4/5 anonim ***** válasza:

Nálunk nagy kedvenc a Lotti Karotti, és a Kocka Móka Mackó módra.

Ha esetleg később szeretnétek komolyabban is társasozni, pl. stratégiai játékokat játszani, akkor vannak a nagy klasszikusoknak gyerek verziói, pl. Carcassonne gyermekei (Ez nagyon jó, nekünk megvan) vagy Junior Catan.

2013. júl. 25. 04:50
 5/5 A kérdező kommentje:
ez a kocka móka jól hangzik, hol lehet kapni?nálunk régió van meg bambini
2013. júl. 26. 09:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!