Mi a kedvenc társasjátéka 4-5 éves gyerkőcödnek? Dobókockát is szereti? Konkrét társasokat írnátok?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 4. 19:09
1/9 anonim válasza:
2/9 anonim válasza:
3/9 anonim válasza:
Nekünk 6 éves a kislányunk és Monopolyzik velünk.
De a micimackós , és bogyó és babóca társas is nagyon jó szerintem én is veszek neki :)
5/9 A kérdező kommentje:
Hú de jók!!!
Bogyó-babóca-úton az oviba a kedvenc, de már sírok, ha előveszi:)
Ezért keresek más típusúakat. A Zingot biztos megveszem! Angol nyelvvel is van azt hiszem.
2013. ápr. 4. 20:22
6/9 anonim válasza:
Szia!
Az én fiam is 4,5 éves,nagyon sokféle társasunk van,mert van idősebb tesó.
Nagyon szereti a ki nevet a végén típusúakat,ezekből van többféle itthon.
Ezek kerülnek még elő gyakran:
-mi micsoda junior,
-activity junior(a körülírást alkalmazzuk),
-piranja pánik,
-sündisznók,
-verdás uno kártya,
-Kisvakond és barátai.
7/9 anonim válasza:
Én javaslom olvasni a játszma blogon ( [link] a hétvégi apuka című bejegyzéseket, nagyon sok jó ötletet találhatsz. Az én fiam még csak másfél éves, úgyhogy még nem társasozik, de az unokaöcsém pár hónapja ötévesen az elvarázsolt labirintust és a panic lab-ot (többek között) nagyon szerette.
8/9 anonim válasza:
Még egy eszembejutott, a Viva Topo!
9/9 A kérdező kommentje:
Megnézegetem őket a neten, hogy mi micsoda! Köszönöm!
2013. ápr. 5. 22:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!