Mi a kedvenc alvós-játéka a kisgyermekednek? Alvómaci, szundikendő, rongy, plüssállatka. stb? És menny idős kora óta van meg neki?
Lányom kedvence a Minimax cicája.
Kb. 20 hónaposan kapta ajándékba, és azóta mindenhová viszi, vele alszik, imádja.
Most 28 hónapos amúgy.
Én régen a textilpelust vittem magammal mindenhová kiskoromban. Gondoltam lányomnak is lesz majd valami rongyocskája, de ő a cicába bolondult bele.
Szerintem ezt előre nehéz kitalálni, mi lesz a nagy "nyugtató" kedvenc.
Konkrétumot nem tudok, de olyat válassz, ami:
- mosható, mert biztos hogy jópárszor csöpögősre nyálazódik majd :)
- nem kényelmetlen ha a baba ráfekszik, tehát inkább ne tartalmazzon műanyag alkatrészt
- ne tudja lenyelni egyik részét sem, vagy már kellően idős legyen a baba hozzá hogy eszébe se jusson ilyesmi. Az én 3,5 hónaposomnak pl. nem adnék szundikendőt mert az tuti hogy addig próbálkozna amíg sikerül legyömöszölni a saját torkán amennyit csak bír belőle.
- ne legyenek rajta olyan részek amik ragasztva vannak, pl. plüss állatnak szem, szemöldök - mert ezek szeretnek lejönni és szintén megeheti
- gomb, csat, bármilyen könnyen leszedhető vagy leharapható alkatrész szintén kizárt :)
A legcélszerűbb valamilyen lazább szerkezetű, puha plüss, ami annyira nem lapos hogy beférjen a szájába, de annyira nem is tömött hogy mosás után ne tudjon a belseje kiszáradni. Remélem segítettem :)
Pampers víziló.
A megköthető lábak miatt szereti leginkább. Mikor mosásban van, elfogad olyan rongyit is, aminek megkötöm a csücskeit. Sikerült egy másikat is szereznem, bár azt nem szereti annyira (szerintem nagyon új), elfogadja, míg a másik szárad.
Ilyen:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!