Reggelire mit adhatnék? Nincs már ötletem 20 hónaposom számára. Nálatok mi a kedvenc?
Kenyérféléket, pékárut ritkán eszi meg. Ha egy reggel adok neki, biztos, hogy utána 4-5 napig nem kér. Hiába próbáltam mindenféle rákenhető dologgal.
A müzlit bármikor megeszi, ha kínálom, de nem szeretném, ha minden reggel azzal indítana.
Tojást, virslit, tejberizst inkább vacsorára adok, mert ha akkor is kenyérfélével próbálkoznék, félek, éhen maradna.
Ebédnél nem válogatós, minden mást szépen eszik: gyümölcs, zöldség, tejtermék, egyedül a reggeli, kicsit a vacsora, amin nagyon kell törnöm a fejem.
Bundáskenyér
az én fiam sem egy nagy reggeliző, ha a műlit megeszi, az nagyon jó. csinálj neki egészséges müzlit
vegyél búzakorpát, teljes kiőrlésű magokat, stb..amiket turmixolni szoktam, natúr joghurt+gyümi.
ennél jobb reggeli nem kellene.
Joghurtot és gyümölcsöt uzsonnára szoktam adni. Ezt azért nem keverném bele a reggelijébe. A müzlit is tejbe áztatom neki, és szereti, ő szokta kérni.
És a bundáskenyeret is próbáltam, pár falat után köszönte szépen, nem kérte.:(
Az a vicc, hogy egyébként nagyon jó evő, főleg főtt kajákat szereti, meg az uzsonnás kínálatot, de a reggeli sokszor kimarad, és iszik kb. 2 dl tejet. Elvan vele ebédig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!