Mit vennétek karácsonyra 5 éves lányotoknak?
Az én lányomnak 3 "kívánsága van: Lego Friends, Sellő Barbie és póni. Mivel már van egy csomó pónija, azt biztos nem fog kapni, hiába vágyik rá. A Lego Friends- ből egy kisebb dobozosat veszek és valami olcsóbb sellő babát is kap. Póni helyett pedig kinéztem a Pici Pacik oktató játék szoftvert. Esetleg ismeri valaki? Milyen?
Aztán néztem még filctollat, mert a régi már kikopott és lehet még lap-hintát is kap, mert a régibe már nem fér bele. Ezek mind 1000 és 3000 Ft közöttiek, a családtagokkal majd megbeszéljük, hogy ki mibe ad bele. Az a lényeg, hogy mindegyik karácsonyfa alatt legyen valami. (2 nagyié és a mienk)
Egyébként először egy nagy dobozos legóra gondoltunk, de azt nem tudjuk felosztani, hogy minden karácsonyfa alá jusson. Bár nem lehetetlen.....
Nekem 3 és 5 éves csajaim vannak, ezt vagy ilyesmit kapnak- remélem:
Illetve bútorokat bele, a társasokat, könyveket- persze nem csak tőlünk, hanem az egész családtól...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!