Mit gondolnátok, ha 16,5 éves lányotoknak sosem lett
volna még senkije?
Figyelt kérdés
Lányom 17 éves lesz júniusban, de sosem volt még barátja, vagy hasonló. Ne értsétek félre, nem azt szeretném, hogy minden második fiúval összeálljon, de ebben az életkorban kicsit furcsának tartom ezt. Az biztos, hogy érdeklik a fiúk. (Néha hallom pár telefonbeszélgetését az ajtón keresztül:))
Nekem sosem beszél a fiúkról. Nem mondja, hogy tetszene neki valaki, pedig a barátnőinek mondja. Ez kicsit zavar.
Lehet hogy volt, csak nem tudsz róla. Én sem beszéltem még ennyi idősen a szüleimnek a fiúkról, vagy barátomról, amíg nem volt komoly. Nekem az 19 évesen lett, mármint komoly, csak azt mondtam el.
2013. jan. 29. 19:40
2/13 anonim válasza:
Teljesen normálisnak tartom, manapság kettő féle kapcsolat létezik.
A korai butaság kapcsolat; 12
2013. jan. 29. 19:42
3/13 anonim válasza:
Tehát 12 évesek összejönnek egymással, és elvannak aznap, majd másnap mással játsszák el ugyanezt.
Illetve a megfontolt kapcsolat, a lányod ezek szerint ennek a híve, én összetenném a két kezdet a helyedben ; )
2013. jan. 29. 19:43
4/13 anonim válasza:
Szerintem ne aggódj,nekem pár gyerekszerelmem volt,kisiskolásként,14-15 évesen,17 évesen volt az első komolyabb kapcsolatom az sem tartott,soká,majd 18,19 évesen is azok is rövidek voltak bár más több volt mint puszi,csók, a vőlegényemmel majdnem 20 voltam mikor megismerkedtem Ő volt az első igazi szerelmem,és az első igazi komoly kapcsolat,egyben vele szeretkeztem először.Nem maradtam le semmiről voltak barátaim,volt hobbim,sportoltam bulizni sem jártam el,legalábbis olyanba hogy szórakozóhely kocsma,csak 17 évesen párszor majd 18 éves koromtól rendszeresen,de nem berúgás volt a cél és sose cigiztem,drogoztam,mégis nagyon jól szórakoztam.Nem hiszem hogy elkéstem volna,vagy le maradtam volna valamiről.23L
2013. jan. 29. 19:44
5/13 anonim válasza:
Semmit. Azt, hogy ez szerintem normális. Fiú vagyok igaz, de nekem sem volt még semmi komolyabb dolog... És még idősebb is vagyok tőle kicsit.
20f
2013. jan. 29. 20:09
6/13 anonim válasza:
Nem hinném, hogy így lenne, ebben a korban gyakran titkolják a szülők elől az ilyenfajta kapcsolatokat.
Én sem mondtam el soha a szüleimnek ha volt valakim.
16/f
2013. jan. 29. 20:15
7/13 anonim válasza:
Szerintem is teljesen normalis. Ennyi idosen pont igy viselkedetem en is mint a lanyod, es nekem sem volt senkim, meg jo sokaig. En se beszeltem sose a szuleimmel a fiukrol. Aztan idovel ezt "kinottem".
31/N
2013. jan. 29. 20:55
8/13 anonim válasza:
Szerintem az ilyen idős lányok között is van érettebb és kevésbé érett.Simán lehet hogy nem volt még senkije.Nekem ennyi idős lányom van,mindent elmond nekem,sokat mesél a barátnőiről,ismerőseiről.Soknak nem volt még barátja,olyan is van aki még csak nem is nagyon érdeklődik a fiúk iránt,de olyan is akinek már egy éves kapcsolata van.Ha zavar hogy Neked nem beszél ezekről,teremts rá alkalmat,kezdeményezz beszélgetést.Semmiről nincsen amúgy lemaradva,mindennek eljön az ideje.
2013. jan. 29. 22:03
9/13 anonim válasza:
Pont olyan korban van, amikor nem az anyukájával beszéli meg a fiúügyeket. Néhány év múlva kinövi ezt a tinédzser-hülyeséget, és helyreáll a rend.
Az, hogy még nem volt komolyabb kapcsolata, nem gond, emiatt ne aggódj!
2013. jan. 29. 22:17
10/13 anonim válasza:
Huszonéves fiú vagyok és sosem volt barátnőm. Most akkor erre mit mondjon anyám?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!