Mit gondolnátok, ha 16,5 éves lányotoknak sosem lett volna még senkije?
Lányom 17 éves lesz júniusban, de sosem volt még barátja, vagy hasonló. Ne értsétek félre, nem azt szeretném, hogy minden második fiúval összeálljon, de ebben az életkorban kicsit furcsának tartom ezt. Az biztos, hogy érdeklik a fiúk. (Néha hallom pár telefonbeszélgetését az ajtón keresztül:))
Nekem sosem beszél a fiúkról. Nem mondja, hogy tetszene neki valaki, pedig a barátnőinek mondja. Ez kicsit zavar.
Mit gondoltok?
Meglepett a kérdésed. Arra számítanék, hogy azon rágódik egy anyuka, hogy 16 és fél éves lányának már barátja van, nem pedig arra, hogy nincs. :)
Visszalapozva 10 évet (27 leszek júniusban), ebben az időszakban volt már valakim, az első, de őt nem mertem bemutatni otthon, mert kicsit idősebb volt nálam, féltem, hogy anyámék aggódnának vagy eltiltanának. Jó kapcsolat volt, de hamar véget ért. Akivel utána jártam, őróla már tudtak, később mondtam el és csak anyukámnak, hogy nem ő volt az első.
Ne kell rögtön rosszra gondolni, de ez az a kor, amikor már inkább a barátnőkkel beszélik meg a szerelmi ügyeket a lányok, mint az édesanyjukkal. Ha jó a viszonyotok, akkor oda fog menni hozzád tanácsért, főleg ha a barátnők ötlettára csődöt mondott.
És ha később mutatja be a barátját, az sem gond és nem is véletlen. Azt fogja elhozni, akivel komoly a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!