Milyen külön órákra, edzésekre jár a gyereked?
A gyerek korát is leírnád? Heti hány alkalommal, miért, és nagy mozgásigényű alapból? Mennyire űzi profin?
Köszi ha válaszolsz

Fiam 10 éves. 6éves kora óta hokizik. Heti 6 edzés, minden második vasarnap meccs (a vírus alatt is volt). 10évesen az u12-ben van, elég profi.
Elsős volt, a sulival jártak korizni, ott az edző ajánlotta fel, hogy beveszi a csapatba mert lát benne tehetséget. Úgy voltam vele, amíg nem megy a suli rovására, addig csinálhatja. Ennek 4éve.

5 éves, ukido heti kétszer 45 perc.
Kell neki, nem óriási a mozgásigénye, de a vírus miatt nagyon unatkozik, fagyokban keveset tudunk kint lenni, nem is szeret, így nagyon jó, hogy kis létszámmal van lehetőség erre.
Köszi a válaszokat!
Edzés mellé beférne szerintetek valami tudományosabb, vagy esetleg nyelvóra? Vagy nagyon túlzásba esnénk? Heti 3 edzés.

Heti 3 zeneórája van ( 3 tanárral 2 hangszeren), es 2szer megy próbaterembe gyakorlásra, plussz minden nap gyakorol itthon is. Azon a 2 napon mikor nem kell menni sehova, akkor itthon gyakorol kb 2 órát. Úszni járt még covid előtt, de az ugye most megszűnt és már nem is lesz rá ideje. Itthon van szobabicikli, meg mozgásos játékok( ring fit, just dance). Szobabiciklin szinte minden nap teker, ha van ideje, még lefekvés előtt. Nagy mozgás igénye van, suliban napi 1-2 óra udvari szabad játék van, amit végigvrohangálnak. Sajnos a tavaszi katantén alatt hízott 6kgt, most próbálom leszedni róla.
10 éves lesz májusban, fiú.

Igaz én már felnott vagyok, és még nem olyan koru a gyerekem, de leirom nálam hogy volt.
Hetfo péntek 2-4ig úszás.
Hetfo szerda péntek röplabda edzes.
Kedd-csütörtök péntek tánc.
Ez egy évig ment így, aztán az úszást abba hagytam, csak a tánc és a röplabda volt. Versenyszeruen uztem őket, aztán abba hagytam mert nem fért bele az időmbe utánna.
Aztán tanultam nyelveket. Szerintem sok volt, de anno nem éreztem annak. Levetettem a felesleges energiámat.

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!