2 év körüli gyereknek mit adtok uzsonnára?
Figyelt kérdés
2020. dec. 6. 21:42
1/7 anonim válasza:
21 hónapos. Sokszor ugyanaz, mint az ebéd, mert ezt igényli és kéri. Emiatt nekünk a vacsi könnyebb. Ha mégsem akkor szendvics: sonkás reszelt sajtos, sajtkrémes zöldséggel, májkrémes vagy natúr joghurt kiflivel/abonettel, ritkán pogácsa vagy péksüti, néha valamilyen gyümölcs. Rossz étvágyú (fogzás) napokon csak pufi+ kakaó. Ma pl. magvas vekni és lazacos pástétom. Igyekszem mindig valami “értelmeset” is adni. Az uzsival és vacsival én is meg vagyok lőve. Valahogy nem érzem elég tartalmasnak.
2/7 anonim válasza:
Most a szőlő a sláger, néha Korpovit kekszet kér hozzá. De szokott kapni almát, körtét, joghurtot. Ha elmegyünk valahova, akkor Detki állatos kekszet vagy egy kiflit, amelyiket kéri.
3/7 anonim válasza:
Mindig mást. Van hogy zabkását, van hogy gyümölcsöt, pogácsát, szendvicset, épp ami előkerül vagy amit megkívánunk.
4/7 anonim válasza:
Sokszor nem eszi meg az ebédjèt, és azt.. ha nem elég akkor kap mellé gyümölcsöt, krémtúrót, vagy szendvicset
5/7 anonim válasza:
Gyümölcs, kölesgolyó, keksz, vagy néha egy kis édes keksz, nápolyi, piskótaszelet.
6/7 Derjaderja válasza:
A tízórai és az uzsi azok az étkezések, ahol gyors szénhidrátot is szoktunk enni, az egyiket a kettő közül gyümisnek szeretem, mellé ha olyan akkor egy kis keksz, a másikat tejesnek pl kakaó vagy édes fajta zabkása, vagy házisüti tejjel ha van, vagy gyümölcsös joghurt, ilyesmi.
7/7 anonim válasza:
Gyümölcs, szendvics, keksz, zabkása, tejberizs stb de van, hogy csak egy Actimelt kér és mást nem fogad el, ilyenkor a vacsora a következő 7-kor, 5:30-kor kel a délutáni alvásból.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!