Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Megengeditek a,hogy a 2és 5év...

Megengeditek a,hogy a 2és 5év közötti gyerekednek,hogy a boltban fizetés előtt félig elrágcsáljon egy kiflit?

Figyelt kérdés
2020. dec. 5. 19:48
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
43%

Ha valami miatt megcsúsztunk vagy nyűgös a gyerek, akkor 1 innivalót szoktunk neki adni. A végén feltesszük a palackot a szalagra. Sosem volt még gond belőle. Sőt, megszokták kérdezni, hogy kidobhatják-e.

Nálunk van "vásárló könyv" , amit csak vásárlás közben adunk oda és azt szokta nézegetni.

2020. dec. 5. 22:44
 22/42 anonim ***** válasza:
84%
Nem, foghatja a kezében amit ő kap de nem ehet bele ameddig ki nem fizettük, 2,5 éves és ezt maximálisan tiszteletben tartja.
2020. dec. 5. 23:45
 23/42 anonim ***** válasza:
39%
Gyerekkoromban nálunk sosem volt ilyen, meglepődtem h valaki csinálja ezt. Kamaszkoromban volt hogy beleittam az üdítőbe mert nagyon szomjas voltam, de nem volt jellemző. A gyerekemnek csak annyit fogok mondani, ha kéri az ételt, hogy koszos kézzel nem etetem meg a boltban/utcán.
2020. dec. 6. 00:00
 24/42 anonim ***** válasza:
82%
Nem.
2020. dec. 6. 00:27
 25/42 anonim ***** válasza:
79%
Dolgoztam kereskedelemben, és lopásnak minősül ez is. Hiába fizeted ki később.
2020. dec. 6. 08:34
 26/42 anonim ***** válasza:
91%
Soha,akkora prosztóság szerintem ,én nem akartam erre szoktatni őket,mint ahogy mi sem viselkedünk így.
2020. dec. 6. 11:16
 27/42 anonim ***** válasza:
84%

Mi sosem csináltuk. A fiamnak elmagyaráztam anno, hogy az még nem a miénk, csak akkor lesz, ha már kifizettük. Megértette már elsőre is, soha nem tombolt meg hisztizett, hogy neki MOST kell. Evésidőben meg nem mentünk boltba, hanem evés volt, otthon. Így annyira farkaséhes hogy még a kasszáig se bírja ki, soha nem volt.

Anyum hármunkat felnevelt, de ő sem bontott ki nekünk semmit fizetés előtt, és elmondása szerint mi sem problémáztunk rajta soha.

Múltkor láttunk a boltban egy hisztiző 3-4 év körüli gyereket (nem engedte neki az anyja, hogy a kb ötödik édességet is betegye a kosárba...), mire a 4 éves fiam megszólalt, hogy "anya, a kisfiúnak szerintem kéne aludnia egyet délután, mert kicsit hisztikézik, lehet hogy fáradt". Elég nehéz volt nem röhögnöm 😅

2020. dec. 6. 14:03
 28/42 anonim ***** válasza:
91%
Nem engedtem meg soha, pedig rettentő akaratosak tudnak lenni a fiaim, főleg a kicsi. De ilyenen szerintem talán egy-két alkalommal parádéztak fejenként, aztán mindkettőnek természetes lett, hogy a boltban nem eszünk iszunk fizetés előtt. Eszükbe se jutott már kétéves koruk előtt se.
2020. dec. 6. 22:02
 29/42 anonim ***** válasza:
91%
Nem. Én sem bontok ki semmit és nem eszem a boltban. Így eszükbe sem jutott soha, hogy ez egy lehetõség lenne. Hozhatja, ha akarja, õ teheti fel a szalagra. Ennyi mindig elég volt nekik. Mi sem ettünk meg soha semmit a boltban gyerekkorunkban.
2020. dec. 7. 03:58
 30/42 anonim ***** válasza:
86%
Nem. A 1,5 évesem is arra nevelem, hogy anya kifizeti, és utána lesz csak a tied. Később nem leszek engedékenyebb, szerintem ami nem az enyém, azt nem eszem meg. Márpedig, ameddig nem fizettem ki, a 60 forintos Dörmit se csócsálja meg a gyerek, még akkor se, ha soktízezret hagyok a boltban a nagybevásárláskor.
2020. dec. 10. 18:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!