Megengeditek a,hogy a 2és 5év közötti gyerekednek,hogy a boltban fizetés előtt félig elrágcsáljon egy kiflit?
Figyelt kérdés
2020. dec. 5. 19:48
1/42 anonim válasza:
Nem. Ennyi idős gyereknek már el lehet magyarázni, hogy az még nem a miénk.
2/42 anonim válasza:
Nem. Soha nem evett egyik gyerekem sem fizetés elött semmit, még egy kiflicsücsköt sem. Az teljesen elképzelhetetlen, hogy egy gyerek ne bírjon 10 percet várni az evéssel, amíg kifiezetem az árut.
4/42 anonim válasza:
2 èvesnek ha nagyon ehes igen, 5 èvesnek màr nem. Òriàsi a különbsèg egy fàradt, ehes 2 èves ès egy kipihent 5 èves közt.
5/42 A kérdező kommentje:
Csak mert mikor kicsi voltam,kb. 15éve volt,anyukám megengedte nekem. Ezzel hibát követett el?
2020. dec. 5. 19:58
6/42 anonim válasza:
Boltja is vàlogatja. Egy ismerősünk a 3-4 èves gyereknek siman adott egy croissantot fizetes előtt, es bemondta fizetèsnèl. Nem lopòs környèk volt, meg szerintem làtàsbòl ismertèk őket a kasszàsok. Vadidegen helyen azt hihetnèk, hogy lopni akarnak.
7/42 anonim válasza:
Nem. 1-2 éves korában is vittem magammal 3 szem kekszet, hogyha nagyon éhes, megegye.
De nagyon ritkán volt rá szükség.
8/42 anonim válasza:
Nem. Éhesen nem megyünk boltba, még mi sem. Ha mégis megéhezne, meg kell tanulnia várni, ahogy a felnőttek is várnak.
9/42 anonim válasza:
Volt rá példa másfél éves korában, ha nagyon elhúzódott a vásárlás. De egy óvodás már meg tudja érteni, hogy nem lehet. Amúgy szokott mindig nálunk lenni nasi, de hát az ugye nem olyan, mint a bolti. Ezt egy másfél-kétéves gyereknek magyarázza el vki... Anyukád nem követett el hibát, gondolom, kifizette és nem minden alkalommal volt ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!