Megengeditek a,hogy a 2és 5év közötti gyerekednek,hogy a boltban fizetés előtt félig elrágcsáljon egy kiflit?
Figyelt kérdés
2020. dec. 5. 19:48
11/42 anonim válasza:
Nem. De a férjem szokott beleinni, beleenni a még nem kifizetett ételekbe. Ez van, más dolgokban nem ilyen.
12/42 anonim válasza:
Nem, soha nem engedtem 2 év alattinak sem. Soha, semmit nem kóstolunk meg fizetés előtt, mert lopás. A bolt nem étterem, ahol utólag fizetsz.
Csak azt volt nehéz időről időre elmagyarázni minősítő jelzők használata nélkül, hogy más miért nem tartja magát ehhez.
13/42 anonim válasza:
"Ezt egy másfél-kétéves gyereknek magyarázza el vki..."
Elég sokaknak sikerül.
14/42 anonim válasza:
Nem,ara tanítottam mindegyik gyerekemet hogy csak fizetés után eheti meg amit nekik vetem.
15/42 anonim válasza:
Volt rá példa. De nem kifli volt hanem egy tejszelet. Akkor kelt fel és nagyon hisztis volt. Meglátta a tejszeletet ami nagy kedvenc nála és nem értette meg, hogy előbb ki kell fizetnünk. A biztonságiaktól odajött egy hölgy és mondta, hogy nyugodtan bontsam ki majd a kasszánál adjam oda a csomagolását. Kedves volt. 1,5 volt a gyerek.
16/42 anonim válasza:
Én kisebb korában sem etettem a ki nem fizetett dolgokkal.
17/42 anonim válasza:
Nem. Én magam sem eszek, iszok fizetés előtt semmit. Gyermekként sem. Viszek magunkkal kis harapnivalót, innivalót. Ha éhes eszi azt. Ha nem kell akkor kibírja míg fizetünk.
18/42 anonim válasza:
Én nem adtam oda fizetés előtt semmit a gyerekeknek, és kb 2x ha volt ez miatt hiszti. Egyszer pedig a pénztáros hölgy mondta, hogy nyugodtan odaadhatom a gyereknek a zsömlét, nem gond, de én nem akartam a gyerekeket rászoktatni. Én is mindig vittem nekik vizet és valami rágcsát 'vészhelyzet' esetére, manapság pedig nélkülük járok bevásárolni.
19/42 anonim válasza:
Nem, ez nagyon proszto szokás, nem szabad ilyet tanítani. Egyrészt hogy olyat fogyasszon el, ami nem az övé, másrészt, hogy egy boltban egyen, morzsazzon. Egyiket sem illik, és erre ki tanítsa meg, ha a szülei nem teszik.
20/42 anonim válasza:
1-2x fordult elő olyan másfél évesen. Nagyon elhúzódott a nagybevásárlás és kezdett vállalhatatlan lenni. Nem szeretem az ilyet, de akkor úgy itéltem meg, hogy az a kisebb ciki, ha csócsálja a kiflit mint ha torkaszakadtából üvölt a Tescoban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!