2 éves kislányom nem akar aludni délben. Erőltessem vagy ne?Szerintem még szüksége lenne a nappali 1 alvásra,de egyre többször van az hogy nem akar aludni.Ha más már járt így,mit tett?
Én inkább azt mondanám, hogy kiváncsi vagyok melyikünk gyereke fog 18 éves kora után is hazajárni. Hazajárni szívesen. Én a mai napig imádom a szüleimet. Egy nem kicsapongó, normális értékrendű dolgos embert neveltek belőlem. Szeretek hozzájuk menni, a férjem is és a gyerekeim is. A te kontrolmániád alól pedig menekülni fognak. A “mindig az van amit én mondok, semmi kompromisszum” nem egy nyerő dolog.
Nekem mindig is az agyamra mentek azok az emberek akik nem tudják megindokolni, hogy miért lehet vagy miért nem, hanem én az anyád vagyok fogad el ezt mondtam, pont. A ‘csak’ szülők az agyrémem...
Jól csinálod. Mrs Anyák gyöngyére pedig ne hallgass. Attól nem lesz baja, ha kicsit alakítod a napját, attól inkább lenne ha a sötét szobába hagynád, hogy a sírásba kimerüljön.
Örülök, hogy sikerült megoldani!
"ha kötelező csendben feküdni a sötétben 2 órát, és ezt kivétel nélkül az élete minden egyes napján meg kell tennie, akkor elalszik."
Hát ezt végig gondoltam. És a hideg kirázott tőle. Én felnőtt ember vagyok, imádok aludni, de ha elképzelem, hogy az életem minden egyes napján feküdnöm kellene két órát a sötétben, mert valaki azt mondta, hogy nekem itt és most aludnom, kell, miközben nem vagyok álmos ... hát... ez az én nézetemben kimeríti a bántalmazás fogalmát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!