Kislányom ismételgeti a mozdulatokat egymás után többször, másnál is volt ilyen?
Pl: Megkér, hogy üljek le, aztán felállít, hogy újból leüljek. Ezt többször eljátsszuk. Vagy felöltöztetem a babáját, aztán levetkőzteti, és megkér, hogy újból öltöztessem fel, majd megint levetkőzteti.
20 hónapos. Most kezdtük a bölcsit, és a gondozónője is mondta, hogy többször ismételteti vele a dolgokat (Pl. üljön le, aztán álljon fel )
Nekem eddig nem tűnt fel, hogy bármi baja lenne, ez sem különösen, hogy meg kell párszor ismételni a dolgokat (gondoltam csak szereti levetkőztetni a babát), most viszont, hogy a gondozónő mondta, elgondolkodtam, hogy baj ez?
Rákerestem, mit írnak róla, egyből az autizmust dobta fel. Viszont egyáltalán nincsenek erre utaló jelek, nagyon barátságos, közvetlen, szeret társaságban lenni. Ha ott vagyok szinte egyből oldódik, nélkülem kicsit lassabban, de nem befordulós fajta.
Valaki, akinek csinált ilyet a gyermeke, megnyugtatna, vagy adna tanácsot, mi lehet ez, és normális e? (Nem szeretnék egyből orvoshoz rohanni, mikor valószínűleg nincs baj)
Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!