Mitől lehet egymás után többször fülgyulladása?
Sajnos ha hajlama van rá,akkor minden betegség a fülére fog menni....
Kiskoromban 4 gyerek közül,csak nekem volt rendszeresen arcüreg,és fülgyulladásom,most felnőttként is minden nátha ezt okoz.És a fiamnál is a közösségbe kerülés után bármit csináltam 2 évig minden téli hónapban fülgyulladása volt.(novemberben kezdtük,és áprilisban fejeztük be)5 évesen kinőtte,azóta nem volt...,most 8 múlt.
szia,
ugyan ebben a cipőben járunk mi is, kisfiam 2,5 éves, az elmúlt 3 hónapban 3x volt begyulladva a füle, pedig precízen végig csináltuk az antibiotikum kúrákat, mindent!! sajnos hajlamos rá, én is és a tesóim is azok voltunk, genetika :( éppen most lábalunk ki egyből és arra jutottam, hogy elviszem fül-orr-gégére egy kivizsgálásra, mert azért aggaszt, nehogy lerakódjon valami vagy rámenjen a dobhártyájára!! a doktornő szerint korai még, de szeretném, ha utána járnának!!
Ági
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!