Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Az ovikban folyadékot csak...

Az ovikban folyadékot csak evéskor kapnak, vagy megkínálják őket többszőr is?

Figyelt kérdés
2011. szept. 9. 12:56
 1/6 anonim ***** válasza:
Az Én csoportomban mindig van kis kancsóban tea és víz, ha szomjasak szólnak és kapnak inni. Külön nem itatgatjuk őket. Természetesen kivétel ha nagyon meleg van, akkor óránként innia kell mindenkinek!!!
2011. szept. 9. 13:01
 2/6 anonim ***** válasza:
A kisfiam ovijában bármikor kérhetnek inni.Mindenkinek ki van rakva a jellel ellátott pohara,mellette a kancsó víz,tea.Csak szólniuk kell,és már öntenek is nekik(picik még,most kezdték az ovit)
2011. szept. 9. 13:09
 3/6 A kérdező kommentje:
akkor jó,megnyugodtam!
2011. szept. 9. 13:12
 4/6 A kérdező kommentje:
ja,és köszi a gyors válaszokat!
2011. szept. 9. 13:12
 5/6 anonim ***** válasza:

a fiam is azt mondta,hogy ha szomjas felemeli a kezét és szól:kérek vizet,és adnak neki.

ezen aggódtam eleinte én is.mert az első 2 nap nem evett ivott semmit egész nap,míg ott volt az oviban

2011. szept. 9. 13:19
 6/6 anonim ***** válasza:
nálunk kb. óránként isznak, az udvarra is viszik a vizet nekik!
2011. szept. 9. 13:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!