2 éves kislányom nem akar aludni délben. Erőltessem vagy ne?Szerintem még szüksége lenne a nappali 1 alvásra,de egyre többször van az hogy nem akar aludni.Ha más már járt így,mit tett?
Ahelyett hogy bunkó vagy, akkor írd le hogy kell.
Én lerakom a lányom du, de nen akar.
Este szépen elalszik maga, de du nem akar.
Ő csak kiságyban alszik, máshol nem.
Du. ha lerakom és azt mondom márpedig alszol van hogy fél óra után is sírsí, de már olyan szinten hogy lila a feje, folyik a nyála, rázza az ágyat, veri bele a fejét..
Nyiván hogy hagyom, nem fogok erőszakkal lekötözni.
Inkább tanácsot adj, ha olyan okos vagy ne a fejed játszd.
Ja ez a tanács, hogy hagyjam ott? Ott szoktam, de nem fekszik csendben hanem üvölt és veriba fejét az ágyba..
Nem mindig de vannak időszakok, van hogy magától alszik.
Most hetek óta nem akar...
Nem fogok lekötözni.
Én nem értem miért alakult ki ez a parázs vita...
Én minden délután megküzdök a fiammal, mert nem akar aludni. Általában egy órás szenánsz hogy végre aludjon. De ő igényli az alvást, mert délután már nagyon nyűgös ha kimarad, csak rohadt nehezen lazul le. Egy órán át mondok neki a mesét, vagy beszélek arról amit ő szeretne és nagy nehezen elalszik. Simán el tudom képzelni hogy van olyan gyerek akit nem lehet alvásra bírni. És ha délután nem nyűgös, és este gond nélkül elalszik akkor miért olyan nagy baj ez? A szülő sem önmaga ellensége hogy aztán egy kierőszakolt késő délutáni alvás miatt meg éjfélkor aludjon el a gyerek.
Nálunk 1-1 óra délután is, este is az altatás. De legkésőbb fél 9-re alszik. Ha éjfélig fent lenne akkor a fene se küzdene vele délután. Mondom ezt úgy hogy szerintem is szükségük van az alvásra, de ebben is akadhatnak kivételek (mint minden másban)
Elég creepy szülő vagy. Ott ülni folyamatosan felette, ahelyett hogy egy órával később raknád le, amikor már tényleg kifáradt. Biztos nem lesz szorongásos a gyerek, amikor feleslegesen van belekényszerítve az ágyába, és az anyja pszichopata módón ott ül mellette.
Engem baromira zavarna ha valaki ott ülne felettem amikor aludnék.
Az én gyerekemnek van napi rendje. 8-kor kell, este 7-kor megy aludni, és nem hisztis napközben és nem igényli az alvást.
Amúgy azt írod a másiknak hogy a gyereke majd biztos abba hagyja hogy a fejét verje a kiságyba. Szerintem meg szar szülő vagy ha ez a javaslatod. A gyerek kárt tesz magába, sír, rosszul érzi magát, és nem nem megnyugtatni kell szerinted, hanem leuralni.
Mert ez a nagy harci helyzet. Te nem nevelsz hanem leuralsz, és eltiporsz. Baromi agresszív lehetsz, mert már az írásod is ezt tükrözi. Ijesztő egy ember vagy az hótziher.
47
Elég gyenge érv az ahol így eltúlzod és kisarkítod a dolgokat.
Az én gyerekem nem igényli a délutáni alvást. 8-kor megy aludni, és 7-kor kell. Nem hisztis napközben, mert fáradt lenne. Ő ilyen. Akkor mit tuszkoljam be a szobájába?
Nem, nem az van amit a gyerek mond, hanem amit én. Viszont figyelembe veszem, hogy ha nem álmos nem viszem el délután aludni, mivel nem fog aludni. Cserébe este minden gond nélkül. Nincs kedvem egy teljes jól működő bioritmus felrúgni. Normális időpontokba eszik, de nem feltétlen akkor amikor én. Én felnőtt vagyok ő meg egy kis gyerek. Ő már délben ebédelne, én nem. Akkor kinek is kéne, kihez viszonyulnia? Ha én este hatkor éhes vagyok, de ő még nem, csak 7-korblesz, akkor ezen mi rossz van,”? Senki nem mondott olyan egetverő baromságot, hogy hagyja a 2 éves gyerekét este a hűtőbe kotorászni. Normális, értelmes határon belül lehet mozogni. Ettől még nem a nyúl viszi a vadászpuskát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!