Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Vennél karácsonyra babát a...

Vennél karácsonyra babát a gyerekednek, ha nem akar?

Figyelt kérdés

Gondoltam, hogy veszek neki egy rá hasonlító drága 20-30ezres hajas kislány babát. Egyrészt, hogy úgy érezhesse van itthon barátja, kötődjön meg ilyesmi, másrészt mert annyira szépek és biztos szívesen gondolna rá x év múlva, hogy hú, ez az én gyerekkori babám, szívesen továbbadnám a gyerekemnek, vagy milyen jó is volt vagy ilyesmi.

Rettenetesen tiltakozik, pedig még a babaklinikára is elvittem, meg egy rakás játékboltba, hátha beleszeret egy babába, de nem, mindből ki akar menni. A plüssállatait fésüli, azoknak a fülére rak csattot, a kisbabája arcát összefirkálta, a macskát tologatja a babakocsiban és a babaházában sem a minibarbikkel játszik, hanem kockákkal, kanállal, csokipapírral és kisautókkal "babázik".

A szerepjáték megvan, csak nem kötődik babákhoz, barbikhoz, inkább állatokhoz, mütyürökhöz, tárgyakhoz.

Azt gondoltam, hogyha meglátná a megfelelő babát, amiben magára ismer akkor ezt a babusgatós gyerekes szerepjátékosdit nem az evőeszközkészleten élni ki és kellemesebb emlékeket szerezne.

Évi babái, barbijai és egy nagyon régi csecsemő babája van, ilyen nagyobb méretű hajas élethű ráhasonlítója nincs.

Szóval nem az van, hogy erőltetem, hogy babázzon, babázik ő, csak nem babákkal! Nincs testvére, nem is lesz

2020. nov. 13. 11:16
1 2 3 4 5 6
 51/56 anonim ***** válasza:
93%
Lányom soha nem szerete a babákat a hotwhels pályát,a kisautokat,igen plüsöket is imádja mai napig.volt babaháza is mert kislánynak kell babaház mindenki ezt hajtogata na azt adhatam el mert nem játszott vele ,ellentétben a társasokal,a legokal puzzle,ezek mind nagy kedvencek mai napig , régen a barátnőm szintén egyfolytában mondta kislánynak baba kell.és nem hitte el hogy van olyan kislány aki nem szereti a babákat se babakocsikat,se a babaházakat sőt egyszer egy Lego Friends kapott ajándékba valakitöl és nem lett a kedvence ,Lego classic,Lego creatort, Technik,jöhet ,de Friends soha többet.
2020. nov. 13. 19:08
 52/56 anonim ***** válasza:
95%

Az egyetlen típusú babák amiket úgy kb szerettem, azok a Barbie babák voltak. De szerintem a Logo-s kis emberkével többet szerepjátékoztam, mint velük. :D

Nagy hajas babám, kis hajas babán, csecsemő babám, minden van, és el is van szépen téve, hogy a gyerekem majd hátha játszik velük (meg mert drágák is voltak), de én sose játszottam egyikkel se.

Világ életemben jobban örültem egy Transformers-es átalakítható figurának, mint egy babának.

Ráadásul a te lányod nyíltan kijelentette, hogy nem szereti a babákat. "Rettenetesen tiltakozik, pedig még a babaklinikára is elvittem, meg egy rakás játékboltba, hátha beleszeret egy babába, de nem, mindből ki akar menni."

De tudod mit? Ha van pénzed, szerintem vedd meg. Te is megnyugszol, és ha nem szereti, max elteszitek a következő generációnak. :D

2020. nov. 13. 20:37
 53/56 anonim ***** válasza:
100%

"Azért mert babázásra a baba való."

Az Én kicsi pónim egy vicc neked?

(A régi sorozatban emlékszek, hogy voltak olyan részek, ahol a kis pónikat babakocsiban tologatták s etették őket. Ráadásul nekem volt olyan játékpónim, amin volt pelenka.)

2020. nov. 13. 20:44
 54/56 anonim ***** válasza:
100%

Szegeny gyerek, azt is meg fogja neki szabni mivel törölje ki a ...

Borzalom.

2020. nov. 13. 22:06
 55/56 anonim ***** válasza:
84%

Szerintem ebben a családban senki nem százas:D

A kislánynál is lehetnek gondok, legalábbis én furcsállnám nagyon, ha használt csokipapírral játszana naphosszat. De fogjuk rá, hogy nagy a képzelőereje, ez még rendben van.

Na de hogy anyuka képtelen felfogni, hogy a gyereknek nem kell a baba és ő azért "csakazértis" megveszi, hát ez kész:DDD Vesz egyet magának, aztán ha a gyereknek nem tetszik, vesz neki is. Ott akartam lefejelni a billentyűzetet.

Mindeközben apuka meg gondolom babázás helyett "nénikhez" jár, csak hogy ő is lefoglalja már valamivel magát.

2020. nov. 14. 00:43
 56/56 anonim ***** válasza:
100%

Milyen idős a gyerek?

Meg tudja már pontosan fogalmazni az igényeit?

2020. nov. 14. 06:09
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!