Faragtatok már a gyerekkel tököt? Egyáltalán tud benne segíteni?
Figyelt kérdés
Elméletben jó programnak tűnik, de...2020. okt. 17. 20:19
21/26 anonim válasza:
2 éves volt a lányunk, mikor először faragtunk. Ő is segített kiszedni a belsejét. Igaz, nem kanállal, hanem kézzel. Nagyon élvezte.
22/26 anonim válasza:
A gyerekek imadjak,a hulye szulok meg azon porognek,hogy fuj amerikai. Szerintem nagyon jo moka. Annyi hogy legkozelebb az erkelyre rakjuk kintre,mert par nap alatt bepeneszedett es muslincas lett.
23/26 anonim válasza:
Kézzel már nagyobb ovis ki tudja szedni a magokat, csak az enyémek folyton nyávogtak, hogy undorító. :) De nem hagytam, hogy ellógják, ha tököt akarnak, legalább segítsenek ennyit!!! 3:) Persze szép tisztára én kapartam ki végül mindig. A mintát ők választják ki, ezzel elvannak egy órát a neten, amíg keresgélnek, ha már nagyobbak, akár elő is rajzolják, faragni viszont egyértelműen nekem kell. Amúgy fizikailag nem nehéz munka, nem kell hozzá a férj, inkább pepecs. Úgy rémlik tavaly az ötödikesem már megpróbálta faragni is, a kevésbé precíziós mintákat.
És mint már többen említették, a tökfaragás NEM amerikamajmolás.
24/26 anonim válasza:
Idén lesz az első. Nekem magamtól nem jutott eszembe, de az 5 éves fiam idén felhozta a témát. Mondom faragunk akkor.
25/26 anonim válasza:
36 éves vagyok,de gyerek koromban mindig faragtam tököt,és raktam bele gyertyát.Más gyerekek is.Általában egyedül,ha nem bírtam kivágni,akkor valaki segített.
26/26 anonim válasza:
Jó program. Bár attól függ hogy hány éves a gyerkőc.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!