Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Faragtatok már a gyerekkel...

Faragtatok már a gyerekkel tököt? Egyáltalán tud benne segíteni?

Figyelt kérdés
Elméletben jó programnak tűnik, de...
2020. okt. 17. 20:19
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
86%
2 éves volt a lányunk, mikor először faragtunk. Ő is segített kiszedni a belsejét. Igaz, nem kanállal, hanem kézzel. Nagyon élvezte.
2020. okt. 18. 08:15
 22/26 anonim ***** válasza:
88%
A gyerekek imadjak,a hulye szulok meg azon porognek,hogy fuj amerikai. Szerintem nagyon jo moka. Annyi hogy legkozelebb az erkelyre rakjuk kintre,mert par nap alatt bepeneszedett es muslincas lett.
2020. okt. 18. 08:27
 23/26 anonim ***** válasza:
79%

Kézzel már nagyobb ovis ki tudja szedni a magokat, csak az enyémek folyton nyávogtak, hogy undorító. :) De nem hagytam, hogy ellógják, ha tököt akarnak, legalább segítsenek ennyit!!! 3:) Persze szép tisztára én kapartam ki végül mindig. A mintát ők választják ki, ezzel elvannak egy órát a neten, amíg keresgélnek, ha már nagyobbak, akár elő is rajzolják, faragni viszont egyértelműen nekem kell. Amúgy fizikailag nem nehéz munka, nem kell hozzá a férj, inkább pepecs. Úgy rémlik tavaly az ötödikesem már megpróbálta faragni is, a kevésbé precíziós mintákat.

És mint már többen említették, a tökfaragás NEM amerikamajmolás.

2020. okt. 18. 08:58
 24/26 anonim ***** válasza:
79%
Idén lesz az első. Nekem magamtól nem jutott eszembe, de az 5 éves fiam idén felhozta a témát. Mondom faragunk akkor.
2020. okt. 18. 11:29
 25/26 anonim ***** válasza:
93%
36 éves vagyok,de gyerek koromban mindig faragtam tököt,és raktam bele gyertyát.Más gyerekek is.Általában egyedül,ha nem bírtam kivágni,akkor valaki segített.
2020. okt. 18. 12:35
 26/26 anonim válasza:
Jó program. Bár attól függ hogy hány éves a gyerkőc.
2020. okt. 30. 21:25
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!