Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 1-2 éves gyerek mellett hány...

1-2 éves gyerek mellett hány fok van bent nálatok most?

Figyelt kérdés

Nálunk 18-19, és még egy ideig nem lesz fűtés, mert a szerelő min. 2 hetet mondott tegnap, hogy kijöjjön átnézni, kitakarítani, stb.

Mi nem vagyunk fázósak, én még melegítőnadrág+ pólóban vagyok bent, a kicsi alul felül hosszúban persze. Róla honnan tudhatom ha fázik? Még nem beszél nagyon. 1.5 éves

De már sok ismerősöm napok hetek óta fűt, mondjuk én mindig úgy vagyok vele, hogy aki ilyen időben már nekiáll fűteni mi lesz velük januárban? Csak kíváncsi vagyok másnál milyen idő van, és honnan tudhatom hogy a kicsi esetleg fázik e mert nen látom rajta.

2020. szept. 29. 09:43
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Nekem sem volt még beteg a kicsi amúgy mióta megszületett még sohasem egyáltalán, ez igaz. Nem gondoltam még rá, hogy van e összefüggés aközött, hogy soha nincs nagy melegben, mert én nem bírom pl. 15 fokig általában pólóban vagyok. Amúgy ha fűtünk olyan 22 szokott kb bent lenni. De aludni már abban se kellemes.
2020. szept. 29. 10:42
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

A hőérzet sem mindegy egy házban. Van olyan ház, ahol a 22 fok majdhogynem hideg, van ahol a 18-19 sem vészes. Függ a falaktól, a páratartalomtól, fekvéstől. Valószínű a tiétek a 2. ha nem fáztok és a kicsinek is meleg a tarkója is.

Amúgy a nagy meleg nem egészséges, ezek a 25-28 fokok amiket sokan mondanak nekem is, hogy annyira fűtenek fel szerintem nem jó dolog, nyugati ajánlások szerint is pl altatni gyermeket 18 fokban kell, bár napközben azért jó ha van 21 körül. De pihentetőem aludni 18-19 körül lehet, napközben lenni 21 ami kellemes szerintem.

2020. szept. 29. 10:51
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk 26 fok van, de nem fűtünk, csak még nem hűltek ki a falak. 🙈 Alapos szellőztetés után visszamelegszik. Téglalakás.

Ez még az egy szál body-s idő.

2020. szept. 29. 12:45
 14/14 anonim ***** válasza:
22,5 van nálunk, szombat óta fűtünk reggel és este.
2020. szept. 29. 22:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!