Gyerek mellett hogy oldják meg a dolgokat ?
Vagy a ház szalad vagy a gyerekkel nem törődöm eléggé Vagy kaja nincs. Ugye a munkahelyen töltött ido és az utazás fix onnan is gyakran még beszélnek de már pattanok fel mert a suliba menni kell a gyerekért és nem tehetem meg,hogy otthagyom mert kiállítanak az ajtó elé.
Az apja még később végez mint én nemtud segíteni Nah meg maszek azaz vállalkozónál van,néha több a munka néha kevesebb.
Régen Nemtudom hogy bírták hogy főztek is mostak is ( nem automatával ) gyerekertt is mentek időbe és dolgoztak is.Persze voltak Htb-k de pl már nagyim is dolgozott mint bolti eladó,másik nagyim meg gyàrban mint csomagoló.Mar őket Nemtudom megkerdezni sajnos.
Pedig sokat gondolok erre,hogy mit ronthatok el vagy honnan Csipjek le időt
3
2-3 óra alvással felborulnék,csináltam fősuli alatt de nem bírtam pedig akkor fiatalabb voltam.
Még a rend a legkevesebb mert nem vagyok rendmanias de főtt étel mindig kellene, mindig van valami intéznivaló ,bevásárolnivaló.
Tanulni is kell ugye és ha nem ülök ott mellette akkor nem csinálja nem megy anyaaa ...Nemtudom kiabálja.
Persze énsem kisebbítem a régiek dolgait sőt csodálom,mivel forgótárcsát géppel a mosás egy nap volt...például.
5
Nemtudom munkahelyen enni sem én sem a párom. A gyerek eszik a suliban de enyhén szólva nem jó a kaja mindig éhesen jön haza.
Tanulunk főzök és már este is van.
Ha esetleg inteznivalo van akkor Mèg később érünk haza akkor aztán borul ezis.
Én is átestem ezen a kérdésen nemrég, bennem is felmerült ez és én azt a választ találtam, hogy egy csomóan pl nem 8 órában dolgoztak/dolgoznak. Anyósom is otthon volt a két gyerekkel a legkisebb 3 éves koráig, aztán 6 órában dolgozott és közel volt a munkahelye.
A bölcsi, ahova járt a fiam, ott is 70% arányban 4-6 órás anyukák voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!