Mikor érezted első baba mellett először azt, hogy újra van némi szabadidőd, tudsz csinálni dolgokat?
Figyelt kérdés
Pl mert beállt egy napirend, ill. kevesebb ideig kellett szoptatni?2020. márc. 19. 16:30
1/13 anonim válasza:
Mikor oviba ment.6 emberes a nagy a mai napig. A kicsi igazi kis nyugi baba. 6 hós korától van egy pici szabadidőm, a nagy meg már leköti magát.
2/13 anonim válasza:
2-3 éves korában.Most a pici 3 hónapos...
3/13 anonim válasza:
KB. 2-3 hét után. Nem szoptattam állandóan, nem vettem fel azonnal, ha megnyikkant, beállt egy napirend többé,kevésbbé.
4/13 anonim válasza:
3 hónapos korában. Akkor kezdett el nappal is aludni. Előtte szinte az egész napom altatásból állt és kb semmit nem aludt.
6/13 anonim válasza:
3 hónapos korában "tértem magamhoz" és egyre jobb azóta is minden.
8/13 anonim válasza:
4 hónapos korukban teljesen fix volt a napirend, tudtam, hogy nekiállhatok a körmömnek vagy olvasásnak, mert tuti lesz idő száradni/fejezetet befejezni. Ezért is vannak kis korkülönbségek (13, 22, 14 hónap). 😊
9/13 anonim válasza:
Kb egy hónap volt, mire egymáshoz szoktunk, utána beállt a napirend, a család és a tennivalóim része lett a gyerek, de nem érte éltem. Olyan rendszert akartam kialakítani, amiben mindneki jól érzi magát, beleértve engem is, ez sikerült is hál Istennek.
10/13 anonim válasza:
1,5 hónapos volt kb...de mellette nem volt nehéz,"mintababa".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!