4 honapos iszsz baba mellett elmennel egy ceges buliba?
Figyelt kérdés
Ferjemet kisertem volna a ceges buliba. Eloszor ugy gondoltam, viszem magammal, de nem lesz ott senki gyerekkel, igy valoszinuleg itthon maradunk, pedig szerettem volna elmenni :(2020. márc. 1. 10:49
1/11 anonim válasza:
Persze, hogy elmennék. Nagyi vigyáz rá, fejek tejet előre, vagy arra az egy alkalomra tápszer.
2/11 anonim válasza:
Semmiképp se vinném magammal! Nem akarom mások buliját elrontani. Egy buli nem babának való, és nem várható el, hogy mind hozzánk alkalmazkodjanak. De valószínűleg én se mennék. Legalábbis nálunk a céges buli a munkatársaknak van, nem a munkatársak családjának. Kivéve gyereknap. Vagy te is ott dolgozol?
3/11 A kérdező kommentje:
Nem ott dolgozom, de aki teheti kiserovel megy.
2020. márc. 1. 11:22
4/11 anonim válasza:
Az nem opció, hogy csak a férjed megy?
5/11 A kérdező kommentje:
Dehogynem, valoszinu egyedul fog menni, csak szerettem volna elkisernies kivancsi voltam, szerintetek kivitelezheto-e
2020. márc. 1. 11:25
6/11 anonim válasza:
Ha mások is párral mennek, akkor menj, ha van, aki vigyáz rá. Mi egy városban élünk mindegyik nagyival. Ha ráérnek, vigyáznak rá.
7/11 anonim válasza:
Ha iszsz baba, akkor a fejés meg a tápszer gondolom nem opció. Meg a cumi.
Én nem mennék inkább. Babával nekem egy ilyen rendezvény élvezhetetlen lenne.
10/11 anonim válasza:
Biztos hogy nem mennék, ha nem tudnám megoldani hogy ki vigyáz addig a picire. Gyerekkel nem való az ilyesmi, még akkor sem ha az egész família ott dolgozik.
Mások szórakozását nem szeretném elrontani, meg a magamét sem.
Így is csak a kötelező időig maradnánk, de ha a férjem sokáig maradna, mert mondjuk jó haveri társaság neki, akkor alapból el se mennék.
De biztos túl vagytok már rajta, hogy sikerült a buli?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!