Van itt olyan anyuka aki főiskolára, egyetemre jár pici gyerek mellett? Milyen a napirendje? Hogyan hozza össze a dolgokat?
Szia! Én posztgraduális képzésre jártam az akkor egyéves gyerekem mellett, péntek du. és szombaton kellett bemenni. Nagyon szerettem, irtó jól esett, hogy használom az agyam.
A tanulás sem volt gond, amíg aludt délután (elég jó alvó volt), 2-4 órám volt naponta, de segítségem is volt azért persze, aki vigyázott rá olyankor is, ha vizsgára készültem.
A levelezőn mennyit kell bejárni?
elvileg 3 hetente 2 napot + vizsgázni
szerencsére az én kislányom is jó alvó és a családtagok is tudnak rá vigyázni ha kell
(A 2. vagyok újra)
Szerintem bátran vágj bele, ha támogat a család is, nem lesz semmi gond, ne aggódj! És ami még nagyon fontos szerintem: a gyereked is akkor érzi jól magát, ha te jól érzed magad, szóval ha úgy érzed, szívesen tanulnál, tedd azt!
Nekem életem legjobb döntése volt, hogy ilyenkor tanultam, mert annyira eminens voltam, hogy a gyes leteltével már az új szakmámban tudtam elhelyezkedni. Egyébként nem tudom, hogy a régi munkahelyem mellett valaha belevágtam volna-e valami újba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!