Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogyan dolgozatok korona...

Hogyan dolgozatok korona alatt bolcsis gyerek mellett otthonrol tavasszal?

Figyelt kérdés
Hogy oldottatok meg? Főleg azok válasza érdekel ahol nincs elérhető nagyszulo. Novembertől megyek vissza kislanyom meg bolcsibe és ezen kattogok egy csomót h hogyan oldjuk meg mert nagy esély van erre sajnos.
2020. aug. 28. 16:38
 1/5 anonim ***** válasza:
46%
Egyik kolleganőm dolgozott home office-ban, neki mivel főnök egyik kedvence el volt nézve hogy mondjuk napi 2-3 órát dolgozott a 8 helyett, amikor a gyerkőc pont aludt. Aki nincs ilyen szerencsés helyzetben, nem tudom hogy tudja megoldani. Max úgy, hogy a munka nagy részét akkor végzi el, ha apuka hazaért, és átveszi a gyerekfelügyeletet, és a többit meg alvásidő alatt.
2020. aug. 28. 16:55
 2/5 anonim ***** válasza:
70%

Attól függ, milyen munka.

Nejem pl mindegy mikor van elvégezve, csak időre kész legyek, tehát nem mondjuk ügyfélszolgálatot csinálok 8-4-ig.

En hétköznap reggel 4-8-ig dolgoztam. A férjem volt 8-ig a gyerekkel, aki jellemzően 7:30 körül kelt. Utána ment dolgozni. Délelőtt főztem, intéztem a háztartást a gyerekkel, amikor aludt dolgoztam még addig, ez kb 1,5-2 óra volt. Este 6-kor jött meg a férjem, akkor vacsora, játék, idő együtt. Heti 1-2-szer maradt még munka aznapra, akkor 8-kor ismét apa vette át a gyereket, 9-kor alatta. Én még dolgoztam 1-2 órát.

Hétvégén is 5kor keltem előre dolgoztam jellemzően, hogy szombat és vasárnap egész nap szabad legyek.

Ez amúgy 3 éve így van, jövő héten kezdi az ovit a kicsi.

2020. aug. 28. 17:02
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
En is novembertol szandekozom kezdeni, ha megengedik a home office-t, akkor lasz 9 honapos a kisfiam. Bevasarlas, takaritas hetvegi kozos program lesz, fozes a ferjem dolga lesz, szerencsere szereti csinalni es as ideje is megengedi, a gyerek mellett igy nagyreszt el fogom tudni vegezni a dolgaim. A telefonalos resz akkorra marad, amikor alszik vagy amikor apa kiviszi jatszani.
2020. aug. 28. 17:09
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos nonstop mesével a tévében... :(

Másképp nem tudtam megoldani. Szégyen tudom, de a 8 órás munkát, amit nyilván nem teljes mértékben dolgoztam le (átlag napi 5 óra jött ki), lehetetlen kisgyerek mellett eltölteni. És ezek a napok úgy néztek ki, hogy fél óránál több időt nem tudtam egyhuzamban egy dologra figyelni.

Egy cég, ahol engedik is a homeoffice-t, általában egy ideig van empátia, de ha nincs vagy lassú az elvégzett feladat, azt nem tolerálja senki.

2020. aug. 28. 18:04
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Sok mese volt nálunk is. Meg szigorú napirend, szabad foglalkozással. Lefeküdtem a gépemmel a matracra, ő meg ült mellettem és legózott. Telkók alatt az ölemben volt.
2020. aug. 28. 20:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!