Hogyan dolgozatok korona alatt bolcsis gyerek mellett otthonrol tavasszal?
Attól függ, milyen munka.
Nejem pl mindegy mikor van elvégezve, csak időre kész legyek, tehát nem mondjuk ügyfélszolgálatot csinálok 8-4-ig.
En hétköznap reggel 4-8-ig dolgoztam. A férjem volt 8-ig a gyerekkel, aki jellemzően 7:30 körül kelt. Utána ment dolgozni. Délelőtt főztem, intéztem a háztartást a gyerekkel, amikor aludt dolgoztam még addig, ez kb 1,5-2 óra volt. Este 6-kor jött meg a férjem, akkor vacsora, játék, idő együtt. Heti 1-2-szer maradt még munka aznapra, akkor 8-kor ismét apa vette át a gyereket, 9-kor alatta. Én még dolgoztam 1-2 órát.
Hétvégén is 5kor keltem előre dolgoztam jellemzően, hogy szombat és vasárnap egész nap szabad legyek.
Ez amúgy 3 éve így van, jövő héten kezdi az ovit a kicsi.
Sajnos nonstop mesével a tévében... :(
Másképp nem tudtam megoldani. Szégyen tudom, de a 8 órás munkát, amit nyilván nem teljes mértékben dolgoztam le (átlag napi 5 óra jött ki), lehetetlen kisgyerek mellett eltölteni. És ezek a napok úgy néztek ki, hogy fél óránál több időt nem tudtam egyhuzamban egy dologra figyelni.
Egy cég, ahol engedik is a homeoffice-t, általában egy ideig van empátia, de ha nincs vagy lassú az elvégzett feladat, azt nem tolerálja senki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!