Minimum hány éves gyerek mellett mernél lefekdüni délután 2 órára?
Vállalkozásunk van és úgy alakult most az életünk, hogy hajnali 3-kor kell kelnem vasárnap kivételével minden nap. A család ellátása miatt viszont este 11 előtt nem tudok lefeküdni. Ez oké pár napig, vagy 1-2 hétig de huzamosabb ideig ez nem tartható. Napközben szükségem lenne arra a 2 órára.
Az bejárati ajtót nyilván bezárva, akármikor felébreszthetve aludnék. Szerintetek mennyi az a minimum kor amikor ez már nem veszélyes a gyerekre nézve? Értelmes, nagyon szófogadó gyerekekről van szó.
Pont hogy egészen kicsi gyerek mellett mernék, aki 1, még maga is alszik délután, 2, a kiságyban alszik és nem tud kimászni.
Nagylányom mellett sokszor aludtam, amíg ő is. Sajnos 2,5 éves kora után nem aludt délután.
Na annyi idős korában nem mertem, mert életveszélyes volt (magára).
A minap azzal voltak tele a hírek, hogy 4 éves kiesett az ablakon, tehát az se jó kor.
Talán iskoláskor 7-8 évtől, ha nem kísérletezó fajta (tűzhely stb.)...
Testvérem középiskolásként gyújtotta fel a konyhát (elaludt miután feltette a kukoricát), pedig akkor már évek óta dolgozott is. ;)
Miért te csinálsz mindent?
A férjed vigyázzon rá, amíg lepihensz és/vagy segítsen a feladatokban.
Ha ő is alszik és bem tud veszélyes helyre menni vagy ha nagyobb és pihen
Nekem a 2 évesem szeret babakocsiban aludni
Kapórajött a terhességem alatt
Bekötöttem
Kiságyból már kimászik, ha velem alszik nappal, akkor ha felkel felébredek rá.
Olyan 8 év körül mernék szundítani
De nem 2 órár
Ha már nagyobb gyerek, akkor valakit megkérnék, aki figyel közben a gyerekre.
Ha nincs apa, rokon, nagyszülö vagy jó barát, akkor bebiszitter fogadnék arra az idöre.
Márcsak azért is, mert ha ennyire kimerült vagy, akkor nem ébredsz fel, ha valamiért szól a gyerek vagy egyéb gond (pl tüz) van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!