Volt valakinel. Ilyen "probema"? Elsos 7 eves teso mellett a kisebb jobban halad a tanulasban?
A kicsi borzalmasan feltekeny a nagytesora az iskola miatt. Igy miota itthon vannak amig a nagynak online oraja van, vagy gyakorlunk a kisebb melle ul, es hallgatja. Ha feladatlapozunk o is kap. Azt hittem majd o addig firkalgat stb. De o is becsatlakozott es halad a tesojaval. Ami egyre jobban latszik, hogy gyorsabban tanul mint a nagyobb, ugy ertve hogy pl a szamolasban mar hamarabb tudja a megoldast, szepen irj a szavakat. Ugy, hogy csak azt latja mint a tesoja. Mivel 6 eves lesz juniusban, nem megy elsobe, de mar megbantuk ezt a dontest, mert ha mar most ir szamol es olvas mi lesz az oviban?
Nem akarom eroltettni, az apja probalja elvinni aig a naggyal tanulunk de o akkor is tanulni akar.
Nem tudom mihez kezdjunk vele. Felek elrontottuk, hogy engedtuk tanulni.
nézd, ha most nem megy suliba, eleve hét évesen lesz elsős, ha nagyon gázosan előrébb lesz mint a többi gyerek és nem bírja türelemmel kivárni hogy beérjék őt a többiek, lehet feljebb tenni felsőbb osztályba....
az én öcsém ötödikes volt, amikor engem korrepetált kilencedikes matekból, az is majdnem öt év, nem volt belőle soha különösebb gáz, csak utálta a sulit és halálra unta magát. (ő volt az a kitűnő gyerek, akinek a színötös bizonyítványához rendre kettes hármas magatartás járt) (de ezt meg egy normális iskolába iratással ki lehet védeni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!