Gyerek mellett a ti ferjetek mennyit jar "kulon utakon"?
Semennyit. Szereti a szabadidejét a feleségével és a gyerekével tölteni. Napi fél-1 órát játszik a számítógépen, de ha úgy alakul, hogy nem jut rá idő, akkor se problémázik.
Szerintem nem normális napi több óra. Munka után több órára még elmegy? Akkor kb csak aludni jár haza... Én nem egyedül vállaltam gyereket, hanem ketten vállaltuk, és szeretjük a családunkkal tölteni az időt mindketten
Napi szinten 2-3 órája nem nagyon van
Hetente kb 3-4 óra
De ebben benne van, hogy beadandót ír, tanul / iskolába jár
Kb. két hetente egyszer vagy elmegy egy haverral kólázni, autót szerelni, stb, vagy ők jönnek át hozzánk, és este kiülnek a teraszra beszélgetni. Ott mi ilyenkor nem zavarjuk őket.
Az esti fürdésre, fektetésre mindig itthon van, sose hagyná ki.
Gondolom kicsi gyerekes helyzetre érted, mikor még otthon vagy vele. Akkoriban nekem is feltűnt, hogy ő mennyit van távol, de csak a bezártság érzés miatt (meg mert borzasztó sokat dolgozott). Focizni ment hetente egyszer. Alkalomszerűen néha máshova is, de nagyjából ennyi.
Idôvel könnyebb lesz, sokkal több ideje lesz mindkettőtöknek a saját hobbijára.
Ja, és az a normális, ami nektek az. Nálunk a napi 2 óra is azt jelentette volna az akkori munkája mellett, hogy kb 3 órát találkozunk, ebből 1 órát látja a gyerekét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!