Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mi az elvárt viselkedés egy...

Mi az elvárt viselkedés egy anyától? Mit lehet és mit nem?

Figyelt kérdés

A gyerekem apjától elváltam. A gyerek péntek estétől nála van vasárnap estig. (Nem akartuk heti váltásban a felügyeletet, szerintem sok lenne neki még egy hét nélkülem.)

Amikor itthon van a gyerek, akkor úgy telnek a napjaim, mint egy átlagos anyának. De amikor elviszi az apja a gyerekeket, én nem ülök itthon. Edzésre járok, barátnőkkel találkozok, programokat csinálunk nővéremmel, stb.

A volt párom azonban megjegyzést tett a múltkor, mert amikor nála volt a gyerek, nem tudott elaludni, és én nem vettem fel a telefont. Később láttam, hogy hívott, de miután csak 1x tette, úgy gondoltam nem volt baj, ezért nem hívtam vissza. Aztán amikor visszahozta a gyereket, azt mondta nekem, hogy kisgyerekes anyák nem élnek ilyen életet. Hogy ő eddig ezt elnézte, mert bízott benne, hogy vége lesz. Tény, hogy elmentem egy hétre a barátnőmmel nyaralni, de akkor ők is nyaraltak a gyerekkel (+a gyerekkel is voltam). Mérges lettem, de nem tudom jogos-e. Barátnőm szerint csak féltékeny, mert újra ismerkedek. Mit kellene tennem? Feladni az életem, mert van egy gyerekem, aki még otthon sincs? Vagy én nem tudom... Mi az elvárás ilyenkor? Rossz vagyok ettől?

2020. szept. 21. 22:42
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
78%
A gyerek ott van, össze is vesztetek és mégis hívott. Én visszahívtam volna, vagy ha akkor már késő van, akkor írok egy sms-t, hogy mit akart.
2020. szept. 22. 17:59
 32/36 anonim ***** válasza:
21%
Szegény kisgyerek, az anyja tesz rá magasról hogy bulizhasson..remélem majd ha te leszel öreg és tehetetlen, a te gyereked is hasonlóan áll majd hozzád mikor az öregek otthonából hívogatod.
2020. szept. 23. 05:16
 33/36 anonim ***** válasza:
65%
Ennyi idiótát.Ha olyan fontos lett volna,akkor hívja többször,smst ír.Két napig kell vigyáznia a gyerekre,bele ne haljon már.Egyszerűen csak az a vaja,hogy anyuka nem sírdogál otthon a párnájába.Oldja meg a dolgokat,az anyja öt nalon keresztűl megtudja,akkor ő is két napig.Nem vagy rossz anya,neki meg semmi köze hozzá mit csinálsz a szabadidődben.
2020. szept. 23. 12:12
 34/36 anonim ***** válasza:
70%

A legnonszenszebb az egészben, hogyha a kérdés szereplői fordítva lennének, tehát az apuka írta volna ki, hogy az anya egyetlen egyszer kereste, miközben nem is az ő felügyelete alatt volt a gyerek, majd anya levágott egy ordas nagy hisztit, hogy az apa egy felelőtlen tróger hulladék, amiért nem hívta vissza, akkor a sárga földig le lenne alázva az anyuka, hogy mi az hogy belepofázik az apa szabadidejébe, és nincsen hozzá semmi köze, csak kussoljon szépen el és hagyja békén az apát, stb. Undorítóak az emberek, papíron a két szülő egyenrangú fél, de ha az apuka egyedül nem tudja ellátni a tulajdon kölykét, akkor nem baj, végtére is férfi, ha meg nem foglalkozik vele az se baj, mert az anya magának csinálta igazából, szóval tök rendben van.

Ha az anya meg a szabadidejében jól érzi magát, akkor áldozzuk fel a sátánnak. Hogyne...

2020. szept. 23. 12:43
 35/36 A kérdező kommentje:

Nem gondolom, hogy ez felelőtlenség volt (nem visszahívni), de persze értem, hogy mit írtok.

Nem tudom, hogy mások mit csinálnának, ha nincs otthon a gyerek az én helyemben.

2020. szept. 23. 12:53
 36/36 anonim ***** válasza:
68%
Én munkahelyen kívül mindig elérhető vagyok .de ha mégsem akkor amint észre veszem azonnal hívom számot ha kell többször is .
2020. szept. 23. 19:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!