Hogy èrtek be a munkahelyetekre?
Mennem kell vissza dolgozni. Legkorabban 7 re vihetem a gyerkocot bolcsibe, az is korai ha azt nezem, hogy fel 6kor kell kelnunk.
Odaerunk a bolcsibe fel7 -7re.
Onnnan, hogy erjek be a munkahelyemre 7,fel 8ra.
Apa detto koran megy.
Segitseg nincs.
Bolcsit nem akarok masikat. Munkahely meg nem annyira van a bolcsi kozeleben
Ti hogy oldjatok meg?
Sajnso nekem sem sikerült így kerestem egy 4oras állást.
Ez amit az előző irt csak irodai helyeken megy,de ott sem mindenhol. Nekem nem mondták azt,oké akkor mostmár 9kor nyisd a boltot 😀
Vagy egy barátnőm egyedülálló anyuka,kérvényezte a helyi jegyzőnél és úgy csak az ő gyereke miatt ment egy dadus 6ra.
De ehhez az ő segítőkészségük is kellett.
Nekünk is nagy macera volt, napi 2x1,5 óra ment el az utazással.. Oviig kibírtuk, de amikor már hajszálon táncoltak az idegeink, akkor valahol tanácsolták, hogy talán lehet kérvényezni áthelyezést a munkahelyed címe alapján körzeti bölcsibe - ha van hely.
De te se bölcsit se munkát nem szeretnél másikat, így le kell nyelni a békát valahogy és a gyorsabb reggelre kell kitalálni valamit.
Nem akarsz másik bölcsit, nem akarsz másik munkát...
Milyen megoldást vársz? Tanulj meg teleportálni?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!