Hogy èrtek be a munkahelyetekre?
Mennem kell vissza dolgozni. Legkorabban 7 re vihetem a gyerkocot bolcsibe, az is korai ha azt nezem, hogy fel 6kor kell kelnunk.
Odaerunk a bolcsibe fel7 -7re.
Onnnan, hogy erjek be a munkahelyemre 7,fel 8ra.
Apa detto koran megy.
Segitseg nincs.
Bolcsit nem akarok masikat. Munkahely meg nem annyira van a bolcsi kozeleben
Ti hogy oldjatok meg?
20 csak példa volt hogy ő ezzel indokolta,de lehet mást is írni a kérvénybe egy esélyt megér.
Elvégre is dolgozni menne munka miatt kéri,nem azért mint van olyan anyuka aki bent hagyja délutánra csak mert épp fodrászhoz megy ( megtörtént eset a lányom csoportjában)
3 kislányunk van, mindketten 50 km-re dolgozunk a lakhelytol.
Bölcsi 7kor nyit, így én szépen oda álltam a főnököm elé, hogy csak úgy tudok visszamenni a pici 1 éves korában vissza menni, ha megoldjuk, hogy 15:30kor eltudjak jönni.
Így mivel a férjem törzs idő szerint dolgozik, ő viszi őket én pedig 7kor már inditgatom a kamionokat, ő pedig cserébe este 6ig bent csücsül az irodába.
Mi így tudtuk, ezen kívül-ez a lényeg neked is-van egy kedves potnagyink aki riaszthato ha elkell hozni őket napkozbe, vagy én se érek haza vagy tornára kell vinni vagy akármi...
Szóval feladsz egy hirdetés keresel egy szimpatikus nénit aki a családod része lesz és mindennap hálás leszel majd, hogy meglépte.
Legalábbis én így voltam.
🤗
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!