Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogy èrtek be a munkahelyetekre?

Hogy èrtek be a munkahelyetekre?

Figyelt kérdés

Mennem kell vissza dolgozni. Legkorabban 7 re vihetem a gyerkocot bolcsibe, az is korai ha azt nezem, hogy fel 6kor kell kelnunk.

Odaerunk a bolcsibe fel7 -7re.

Onnnan, hogy erjek be a munkahelyemre 7,fel 8ra.

Apa detto koran megy.

Segitseg nincs.

Bolcsit nem akarok masikat. Munkahely meg nem annyira van a bolcsi kozeleben

Ti hogy oldjatok meg?

2020. szept. 9. 12:30
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

Persze a gyerek megfoganasa elott mar gondolnom kellett vna erre kedves 6os! Minek irsz? Gondolom faluba laksz ahol van 1 bolcsi mmellettea.munkahelyed. vagy pont nincs.bolcsi mert otthon tudsz maradni.

Kerdeztem ki hogyan oldja meg.

Pl volt jo otlet h egy dadus bemegy elobb vagy hogy kerjem at.bolcsibe.

Egyesek ide jarnak kielni a frusztraciojukat. Ezek a kedvenceim . Minek szultel ha tudtad? Nyilvan mindenki ugy szul mar h fel van keszve nem hogy a szulesre a szoptatasra meg a bolcsire, iskolara, valasra.sot az is benne van a pakliba h meghalok nem? Minek szulettem meg akk? Johogy nem ezt kerdezed. Barom

2020. szept. 9. 18:37
 12/24 anonim ***** válasza:
46%
Egy normális ember gyerekvállalás előtt igenis átgondolja, mi lesz a sorsa a kiszolgáltatott gyermekének, ha ő esetleg meghalna. Szomorú, hogy te még erre sem vagy képes.
2020. szept. 9. 18:58
 13/24 anonim ***** válasza:
71%
Itt picsogsz, hogy nem akarsz másik bölcsit, nem tudod a munkahelyeden elintézni, nem tudod ki vigye el stb, persze az a válasz tetszik, hogy egy szem gyerek miatt, aki valószínűleg egyedül lesz 2 órán át, menjen be valaki éhbérért kora hajnalban. Barom. Ha te nem tudod akkor ott az apja. Igen barom gondolhattál volna ilyenre is. Fizess bébiszittert. És neked kell műtőben lenned? Ilyen barom hozzáállással? Gratulálok.
2020. szept. 9. 18:59
 14/24 A kérdező kommentje:
Jaj most nagyon rosszul erzem magam.
2020. szept. 9. 19:03
 15/24 anonim ***** válasza:
75%
A gyereked pl rosszul fogja érezni magát. Ja tudom az nem számít.
2020. szept. 9. 19:06
 16/24 A kérdező kommentje:
Utolso nem vagy semmi:D
2020. szept. 9. 19:43
 17/24 A kérdező kommentje:
Mitol erezne rosszul magat? S honnan veszed nekem mi szamit?
2020. szept. 9. 19:45
 18/24 anonim ***** válasza:
11%
Ne törődj a rosszindulatú valaszolok kal hanem írj egy szép kérvényt a jegyzőnek és ha olya hogy segítőkész megoldja. Barátnőm egyedul nevelte a gyereket ezt beleirta h egyedüli kereső ezert muszáj megoldania.
2020. szept. 9. 19:45
 19/24 A kérdező kommentje:
Koszonom:)
2020. szept. 9. 20:04
 20/24 anonim ***** válasza:
71%
Még jó hogy a "kedves" barom kérdező nem egyedülálló.
2020. szept. 9. 20:21
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!