Mit tegyek, ha a 9 éves gyerekem nem akar szépen öltözködni?
Tullszoknyaban es kipatikazva eleg nehez egy 9 evesnek jol ereznie magat a jatszoteren, vagy az iskolaudvaron.
Ha szinhazba mentek, csaladi vacsorara, akkor meg fel tud venni valami csinosat is.
Hulyeseg egy 9 eves gyereket csinosban jaratni minden nap, mert egy gyerek.
Nem az a dolga, hogy flexeljen a cuccaival es vigyazzon ra, hanem hogy jatszon amig tud. Es a leggings pont kenyelmes maszokazni meg biciklizni.
#25 egyáltalán nem biztos, hogy az önbizalom miatt öltözik így. Sőt, lehet pont az önbizalomhiány miatt nem mer váltani, inkább "jelentéktelen" marad.
9 évesen már a legtöbb gyerek szeret divatozni és kezdenek több stílust kipróbálni (az éppen aktuális kedvenc sztár stílusát majmolják).
"Kicsi kora óta ráhagytam, mert akaratos volt, hogy azt vegyen fel amit akar."
Ezzel rontottad el.
Az én lányomat kb 10 éves kora óta nem lehet befolyásolni, mit vegyen fel. Az iskolai kötelező ünneplőt persze viselte, (sötét szoknya , fehér blúz), de azóta egy szempontja van: Legyen kényelmes.
Mivel én is kb. így öltözöm, megértem őt is. Már elmúlt 30, szerintem nem fog változni.
9 évesen azért már nagy lány. El tudja dönteni, hogy mit vesz fel. Nekem kisebb tini koromban volt ki tekeredett az ízlésem, 11-12 évesen, egyenesen szörnyen öltözködtem, de akkor abban éreztem jól magam és ma már jókat nevetünk ha nézzük a képeket.
Ne aggódj senki nem fog megszólni, főleg ha leggingset meg pólót szeret hordani. Nekem ennyi idősen mesefigurás pulcsijaim voltak, nem tetszettek, dehát ezt kellett hordanom, mert ez volt otthon. Senki nem szólta meg anyámat, hogy úristen macifelső van rajtam, meg engem sem érdekelt nagyon. A suliban később azért már igen, így mondtam is anyának, hogy ha megyünk ruhát venni én akarom kiválasztani. Nem is vett soha olyat nekem, amit ő szépnek gondolt. Porfogónak lett volna jó.
Ha kiöltözős helyre mentek és ragaszkodik a leggings-hez, akkor vedd rá valahogy, hogy próbálja fel és dícsérd meg, hogy milyen csinos benne. Több emberrel is dícsértesd meg. Meg mondd neki, hogy milyen csinos lesz majd benne azon a helyen, ahova mentek.
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!