Kislanyom lassan 9eves, utobbi idoben elkezdett nagyon hizni, hol tudom kivizsgaltatni? Milyen orvos foglalkozik ezzel?
Figyelt kérdés
Vagy siman meg fog jonni a menzesze es a hormonok szorakoznak vele? Idoben szeretnem elkapni ezt a dolgot, most meg nem veszes.2019. dec. 20. 20:25
1/25 anonim válasza:
Túlsúlyos a gyerek, vagy csak hízott valamennyit? Ez nem mindegy.
2/25 anonim válasza:
Mozgása, táplálkozása rendben van?
Az első lépés minden esetben a háziorvos.
3/25 A kérdező kommentje:
Nem tulsulyos, husika, de zavaroan. Ha leul, a hasan haj van, nem zabal sokat amennyit en latok belole, de az iskolai etkezeset nem tudom kontrollalni, egeszsegeseket esznek, viszont fogalmam sincs mekkora adagot, hanyszor szed, stb. Hiaba csomagolok szendvicset, sokszor mondja h a tanito neni jofejsegbol sutit vett nekik, nyalokat, fagyit, mozgas heti 2 tornaora +hetvegen csaladdal maszkalunk. Ugyanilyen etkezes es mozgas mellett a 6evesem csonti (uazt eszik mindenhol), viszont eleg kulonbozo alkatuak.
2019. dec. 20. 20:44
4/25 anonim válasza:
Sürgősen írasd be valahová sportolni.
5/25 anonim válasza:
Szerintem a saját komplexusodat vetíted ki a gyerekedre. Ha ül az ember, mindenkinek gyűrődik a hája.
A 2 tesi kevés, írasd be vmi sportra, heti kétszer.
6/25 anonim válasza:
Szerintem teljesen normális, hogy 9 évesen már nem olyan, mint egy kis 6 éves. Ne parázd túl, mert durva komplexusokat alakíthatsz ki benne.
8/25 anonim válasza:
Mozgáshiénya va a mai fiatalok ,gyerekek nagy részének. Míg régen kint futkároztak,ma a telefon leköti őket órákig. Ez lehet a baj szerintem,irasd be sportolni. Pl uszás,vagy aerobik. Vagx amire vevő. Vannak elég jó sportok,és ilyen fiatalon érdemes belevágni valamibe. Megbénni biztos nem fogja. Hajrá
9/25 anonim válasza:
Melyik országban éltek?
(Heti két tesi óra miatt kérdezem)
10/25 anonim válasza:
Tanárnővel beszélj, hogy ha olyan jófej akar lenni, ne cukros szarokat vegyen a gyereknek, hanem gyümölcsöt. Valamint sport mielőbb.
Hol laktok egyébként, hogy hét 2* van csak tesi? Mo.-on heti 5* van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!